Valitse sivu

FORSSAN AMMATTI-INSTITUUTTI | FAKTIA OY

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Kahvilatyöntekijä (työvoimakoulutus)Hae koulutukseen
Toteutus
Koulutus antaa valmiudet toimia erilaisissa kahviloissa ja anniskelussa. Koulutus on lähiopetusta, joka koostuu teoria opinnoista, luennoista, käytännön työskentelystä koululla, ryhmä työskentelyistä, työpaikka- sekä messukäynneistä, työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta sekä projektitöistä. Opiskelupolku räätälöidään jokaiselle henkilökohtaisesti ja laaditaan HOKS.

Kuvaus
Opiskele asiakaspalvelun ja tarjoilun ammattilaiseksi! Kahvilatyöntekijän työ on asiakaspalvelua ja myyntityötä. Ennen asiakkaiden tuloa kunnostetaan tilat ja varataan kaikki palvelutapahtumassa tarvittavat välineet ja tuotteet valmiiksi. Hän esittelee ja suosittelee tuotteita, ottaa vastaan tilaukset, osaa tehdä näyttävän kahvilavitriinin sekä valmistaa tuotteita myyntiin. Hänellä on hyvä tuotetuntemus myytävistä tuotteista ja hän osaa tarjoilla ne oikein, esimerkiksi erikoiskahvit.

Koulutus soveltuu kaikille alasta kiinnostuneille sekä jo aikaisempaa alan kokemusta omaaville. Koulutus sopii myös maahanmuuttajille, joilla on välttävät suomenkielentaidot.
Koulutus on tarkoitettu 20-vuotta täyttäneille työttömille ja työttömyysuhanalaisille työnhakijoille, jotka ovat asiakaspalvelutehtäviin soveltuvia ja joilla on motivaatio työllistyä alalle.

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa Ravintola-ja catering-alan perustutkinnosta pakollinen tutkinnon osa Asiakaspalvelu ja myynti ja toinen tutkinnon osa on Kahvilapalvelut. Koulutuksen aikana voit suorittaa hygieniapassin sekä alkoholipassin.

Hakuaika
01.02.2019 - 28.02.2019

Lisätietoja antaa
Koulutusalavastaava Melina Jokila,puh. 040 347 4082, s-posti: melina.jokila@lhkk.fi

Lisätietoja hakemisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista antaa Työlinjan koulutusneuvonta puh. 0295 020 702
(ma - pe klo 9.00 - 16.15), koulutusneuvonta@tetoimisto.fi

Työvoimakoulutukseen voidaan valita työttömiä tai työttömyysuhan alaisia vähintään 20-v. työnhakijoita, jotka täyttävät koulutuksen pääsyvaatimukset ja joiden työllistymismahdollisuuksia ko koulutus parantaa. Valinta koulutukseen tehdään yhdessä kouluttajan kanssa, lopullisen valintapäätöksen työvoimakoulutukseen tekee Hämeen te-toimisto.

Koulutustunnus on 684515

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Keskus 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto
avoinna ma-to klo 9-15