Valitse sivu

FORSSAN AMMATTI-INSTITUUTTI | FAKTIA OY

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoHae koulutukseen
Tutkinto
Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto
Tutkintotyyppi
Erikoisammattitutkinto
Kuvaus
Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto on suunnattu esimies- tai johtotehtävissä toimiville henkilöille, jotka kehittävät vastuualueensa toimintaa sen strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Tutkinnon suorittamisen yhteydessä saat valmiuksia oman työyhteisösi kehittämiseen ja toiminnan tavoitteelliseen johtamiseen. Vahvistat osaamistasi esimiehenä tai johtajana ja saat varmuutta sekä uusia ideoita johtamistyöhösi. Voit vaihtaa ajatuksia ja verkostoitua toisten esimiesten tai johtajien kanssa.

Hakuaika
Jatkuva haku

Kustannukset opiskelijalle
Koulutuksen hinta on 480 €. Koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa omaehtoista ammatillista koulutusta. Maksu peritään omaehtoisilta opiskelijoilta sekä myös oppisopimusopiskelijoilta 1.1.2019 alkaen.

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijalla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus.

Opiskelun henkilökohtaistaminen
Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa määritellään opiskelun sisältö ja aikataulu sekä tutkintotilaisuudet.
Opiskelija, jolla on kattava ja monipuolinen ammatillinen osaaminen, voi osoittaa ammattitaitonsa myös suoraan näytöissä, ilman osallistumista valmistavaan koulutukseen.

Lisätietoja antaa
Kai Metsänvuori, puh. 040 6840 740, kai.metsänvuori@lhkk.fi

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Keskus 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto
avoinna ma-to klo 9-15