Valitse sivu

FORSSAN AMMATTI-INSTITUUTTI | FAKTIA OY

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Media-alan ammattitutkinto, osaamisalana audiovisuaalinen viestintäHae koulutukseen
Tutkinto
Media-alan ammattitutkinto
Tutkintotyyppi
Ammattitutkinto
Aikataulu
06.03.2019 - 30.09.2020
Toteutus
Ääniopettajana kurssilla toimii Mika Haapasalo. Mika vaikuttaa kitaristina ja säveltäjänä Happoradio-yhtyeessä ja hänellä on laajalti kokemusta musiikin tuottamisesta, sekä jo 20 vuoden historia äänistudioyrittäjänä.

Monimuoto-opetuksena toteutettava koulutus sisältää 24 lähipäivää, verkko-opiskelua sekä käytännön työtä. Koulutuksen kesto on noin puolitoista vuotta. Voit suorittaa opinnot joko oppisopimuksella, yrittäjän oppisopimuksella tai omaehtoisena opiskeluna. Ennen opintojen aloitusta sinun tulee hankkia oppisopimus- tai koulutussopimuspaikka.

Kuvaus
Tee musiikkituottamisen, videokuvauksen ja äänitekniikan uraunelmista totta media-alan ammattitutkinnon opinnoilla Forssassa.

• Musiikin tuottaminen studiossa
• Musiikin taiteellinen tuotanto ja studiotyö (editointi, ohjelmointi, äänitys- ja miksaustekniikat, masterointi)
• Musiikki- ja promovideon tuotantoprosessi

Opiskelua varten tarvitset tietokoneen ja verkkoyhteyden. Saat media-alan opintojen ajaksi Adoben ohjelmistolisenssit oppilaitoksesta. Pohjakoulutuksen sinulla pitää olla audiovisuaalisen viestinnän perustutkinto tai muuten hankittua av-tuotantojen osaamista ja kokemusta.

Koulutus alkaa, jos opiskelijaryhmässä on 12 opiskelijaa. Media-alan ammattitutkinto muodostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta, yhdestä osaamisalan pakollisesta tutkinnon osasta sekä kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta.

Hakuaika
01.10.2018 - 11.02.2019

Kustannukset opiskelijalle
Osallistumismaksu 320€.

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijalla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimusasioissa ota yhteyttä oman alueesi oppisopimusviranomaiseen. www.oppisopimus.net.

Koulutus soveltuu myös työttömyysetuudella opiskeleville. Selvitä, täyttyvätkö työttömyysetuudella opiskelun ehdot osaltasi. Ota yhteyttä omaan TE-toimistoosi ennen opintoihin hakeutumista

Opiskelun henkilökohtaistaminen
Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa määritellään opiskelun sisältö ja aikataulu sekä tutkintotilaisuudet.
Opiskelija, jolla on kattava ja monipuolinen ammatillinen osaaminen, voi osoittaa ammattitaitonsa myös suoraan näytöissä, ilman osallistumista valmistavaan koulutukseen.

Lisätietoja antaa
Opettaja Petri Kujamäki, 040 8225 689, petri kujamäki@lhkk.fi

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Keskus 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto
avoinna ma-to klo 9-15