Valitse sivu

FORSSAN AMMATTI-INSTITUUTTI | FAKTIA OY

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Henkilökohtainen avustaja (työvoimakoulutus)
Hae koulutukseenAvaa PDF
Tutkinto
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto
Tutkintotyyppi
Ammattitutkinto
Kohderyhmä
Kiinnostaako sinua toimiminen erilaisten ihmisten kanssa ja heidän auttamisensa arjessa? Henkilökohtaisena avustajana voit työskennellä yksittäiselle henkilölle avustajana tai toimia yrityksessä henkilökohtaisen avustajana.

Koulutus on tarkoitettu henkilökohtaisen avustajan työstä kiinnostuneille ja tehtävään soveltuville henkilöille. Koulutus antaa valmiudet toimia henkilökohtaisen avustajan tehtävissä ja ymmärtää henkilökohtaisen avun periaatteet. Koulutuksen suorittanut ymmärtää työn eettiset periaatteet ja osaa toimia niiden mukaan työssään vammaisen ihmisen itsenäisen elämän mahdollistajana.

Toteutus
Koulutus sisältää tietopuolista opetusta, käytännön työskentelyä oppilaitoksessa sekä työpaikoilla.

Kuvaus
Koulutuksessa saat valmiudet asiakaslähtöisen palvelun tuottamiseen ja henkilökohtaiseen avustamiseen arjen toiminnoissa. Valinnaisuutesi mukaan hankit osaamista erilaisten kodin palvelujen kuten esimerkiksi ruokapalvelut, ylläpitosiivous, asiointipalvelut ja tekstiilien huoltaminen tuottamiseen asiakaslähtöisesti. Sinulta edellytetään luotettavuutta, joustavuutta, aloitekykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Hakuaika
Jatkuva haku

Opiskelun henkilökohtaistaminen
Sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa sovitaan siitä, miten hankit tarvittavan osaamisen erilaisissa oppimisympäristöissä ja millaista ohjausta tarvitset. Voit suorittaa koko tutkinnon tai tutkinnon osia.

Lisätietoja antaa
Puhdistuspalvelualan opettaja, Teija Asikainen puh. 040 347 4099, etunimi.sukunimi@lhkk.fi

Koulutukseen hakeudutaan Internetin kautta: www.te-palvelut.fi. Koulutustunnus on 679702. Koulutukseen valinta perustuu hakemuksessa esitettyihin tietoihin ja haastatteluun, täytä hakemus huolellisesti ja kerro mm. miksi olet kiinnostunut tästä koulutuksesta ja miten tämä edistää työllistymistäsi. Valintatiedot lähetetään kirjeitse ja ne ovat nähtävillä myös sähköisissä palveluissa (www.te-palvelut.fi).

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Keskus p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteeri@lhkk.fi 
ma-to klo 9-15

Hakijapalvelut p. 03 245 7393
hakijapalvelut@lhkk.fi

Työelämäpalvelut p. 03 245 7395
asiakaspalvelu@lhkk.fi

Tietosuoja