Valitse sivu

FORSSAN AMMATTI-INSTITUUTTI | FAKTIA OY

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Isännöinnin ammattitutkinto
Hae koulutukseenAvaa PDF
Tutkinto
Isännöinnin ammattitutkinto
Tutkintotyyppi
Ammattitutkinto
Koulutuksen ajankohta
24.09.2019 - 30.01.2020
Kohderyhmä
Koulutus on suunnattu henkilöille, jotka toimivat kiinteistöalan tehtävissä tai ovat hakeutumassa alan osaajaksi. Koulutus soveltuu henkilöille, jotka toimivat isännöinti-/kiinteistöalalla, hallinnoivat asunto-osakeyhtiöitä esim. osakas- tai sivutoimisena isännöitsijänä, toimivat kiinteistösihteerinä tai isännöintialan kirjanpidon tehtävissä.

Toteutus
Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, johon sisältyy lähiopetuspäiviä ja verkko-opintoja sekä oppimistehtäviä. Mikäli opiskelijalla on tavoitteena suorittaa koko tutkinto, opintoja suoritetaan työpaikalla käytännön tehtävissä, joiden kautta saa hankittua tarvittavan osaamisen ammattitutkinnon näyttöjä varten, tällöin opiskelija laatii kirjallisen projektityön.

Kuvaus
Päivitä osaamisesi isännöintialalla ja pätevöidy isännöitsijäksi. Hanki alan virallinen tutkinto tehokkaasti ja asiantuntevasti. Isännöinnin ammattitutkinto muodostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta sekä kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta. Opiskelija valitsee itselleen sopivat valinnaiset tutkinnon osat oman osaamisensa ja työtehtävien sekä työpaikan mukaisesti.
Isännöinnin ammattitutkinto, IAT soveltuu alan työkokemusta jo hankkineelle osaamisen tunnustamiseen tai ammattitaidon kehittämiseen. Se voi olla myös väylä uudessa ammatissa tarvittavan ammattitaidon osoittamiseen. Tutkinnon suorittaja voi toimia asunto-osakeyhtiön, vuokrataloyhtiön tai teknisen isännöinnin parissa tai olla hakeutumassa näihin tehtäviin.

Tässä isännöintialan ammattitaitoa lisäävässä koulutusohjelmassa opiskelija valitsee itselleen koulutus- tai valinnaiset isännöinnin ammattitutkinnon osat oman osaamisensa ja työtehtävien ja tarpeensa ja toiveidensa sekä työpaikan mukaisesti. Koulutus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittää isännöitsijän ammattitaitoa tai syventää osaamistaan pätevöitymällä ja suorittamalla isännöinnin ammattitutkinto. Koulutus toteutetaan kokeneiden ja luotettavien Forssan Isännöinti ja Kiinteistövälitys Oy:n alan kouluttajaosaamista omaavien ammattilaisten kanssa yhteistyössä.

Hakuaika
Jatkuva haku

Kustannukset opiskelijalle
Osallistumismaksu 340 €. Koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa omaehtoista ammatillista koulutusta.

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijalla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Lisätietoja Taina Sipilä, 040 3474 002, taina.sipilä@lhkk.fi

Opiskelun henkilökohtaistaminen
Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa määritellään opiskelun sisältö ja aikataulu sekä tutkintotilaisuudet. Opiskelija, jolla on kattava ja monipuolinen ammatillinen osaaminen, voi osoittaa ammattitaitonsa myös suoraan näytöissä, ilman osallistumista valmistavaan koulutukseen.

Lisätietoja antaa
opettaja Marketta Inna, 040 3474 012, marketta.inna@lhkk.fi

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Keskus 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto
avoinna ma-to klo 9-15