Valitse sivu

FORSSAN AMMATTI-INSTITUUTTI | FAKTIA OY

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Isännöinnin ammattitutkinto
Hae koulutukseenAvaa PDF
Tutkinto
Isännöinnin ammattitutkinto
Tutkintotyyppi
Ammattitutkinto
Koulutuksen ajankohta
19.11.2019 - 05.03.2020
Kohderyhmä
Päivitä osaamisesi isännöintialalla ja pätevöidy isännöitsijäksi. Hanki alan virallinen tutkinto tehokkaasti ja asiantuntevasti.

Isännöinnin ammattitutkinto, IAT soveltuu alan työkokemusta jo hankkineelle osaamisen tunnustamiseen tai ammattitaidon kehittämiseen. Se voi olla myös väylä uudessa ammatissa tarvittavan ammattitaidon osoittamiseen. Tutkinnon suorittaja voi toimia asunto-osakeyhtiön, vuokrataloyhtiön tai teknisen isännöinnin parissa tai olla hakeutumassa näihin tehtäviin.

Koulutus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittää isännöitsijän ammattitaitoa tai syventää osaamistaan pätevöitymällä ja suorittamalla isännöinnin ammattitutkinto. Koulutus toteutetaan kokeneiden ja luotettavien Forssan Isännöinti ja Kiinteistövälitys Oy:n alan kouluttajaosaamista omaavien ammattilaisten kanssa yhteistyössä.

Toteutus
Tiivis koulutusohjelma on rakentunut lähipäiviin sekä verkko-opetuksessa opiskeltaviin moduuleihin.
Opiskelijan valitessa koko tutkinnon koulutuksen kesto on noin yksi vuosi ja kestoon vaikuttaa henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), mikä laaditaan vastuuopettajan kanssa.

Kuvaus
Isännöinnin ammattitutkinto muodostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta sekä kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta. Opiskelija valitsee itselleen sopivat valinnaiset tutkinnon osat oman osaamisensa ja työtehtävien sekä työpaikan mukaisesti.

Hakuaika
16.06.2019 - 31.10.2019

Kustannukset opiskelijalle
Koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijalla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Lisätietoja Taina Sipilä, 040 3474 002, taina.sipilä@lhkk.fi

Lisätietoja antaa
opettaja Marketta Inna, 040 3474 012, marketta.inna@lhkk.fi

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Keskus 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto
avoinna ma-to klo 9-15