Valitse sivu

FORSSAN AMMATTI-INSTITUUTTI | FAKTIA OY

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto (työvoimakoulutus)
Hae koulutukseenAvaa PDF
Tutkinto
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
Tutkintotyyppi
Perustutkinto
Kohderyhmä
Koulutus on tarkoitettu ravintola- ja cateringalasta kiinnostuneille 20 vuotta täyttäneille työnhakijoille, joilla on vähintään peruskoulua vastaavat tiedot. Alalla työskentely edellyttää hyvää terveyttä ja joustavuutta työaikojen suhteen. Koulutus sopii myös maahanmuuttajille, joilla on soveltuva suomenkielentaito.

Toteutus
Koulutus on lähiopetusta, joka koostuu teoriaopinnoista, luennoista, opetuskeittiö- sekä salityöskentelystä työskentelystä, verkko-opinnoista, ryhmätyöskentelyistä, työpaikkakäynneistä sekä työssäoppimisista. Oppilaitoksessa on oma opetusravintola, jossa opetellaan alan perustaitoja.

Kuvaus
Koulutuksen tavoitteena on valmentaa suorittamaan ravitsemis- ja cateringalan perustutkinto, jossa osaamisaloina on ruokapalvelu ja asiakaspalvelu. Valinnaisten tutkinnon osien valinnoilla voit suunnata osaamistasi omiin tärkeisiin painopisteisiisi esim. suuntautua suurtalousalalle.

Saat valmiudet työskennellä monipuolisissa ravintola / suurtalousympäristöissä. Työpaikkoina voi olla mm. henkilöstöravintolat, lounasravintolat, ruokaravintolat, liikenneasemat, varuskunnat, julkisen sektorin ammattikeittiöt sekä kahvilat. Voit myös suorittaa vain tutkinnon osia.

Hakuaika
25.01.2021 - 07.03.2021

Opiskelun henkilökohtaistaminen
Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa määritellään opiskelun sisältö ja aikataulu sekä tutkintotilaisuudet.

Lisätietoja antaa
Koulutuksesta antaa tarvittaessa lisätietoja Anneli Kaseva, anneli.kaseva@lhkk.fi tai 040 1585 119

Koulutuksen aikaisista opintososiaalisista etuuksista saat tietoa Työlinjan koulutusneuvontapuhelimesta 0295 020 702. www.kela.fi (työmarkkinatuki ja peruspäiväraha) ja www.tyj.fi (ansiosidonnainen päiväraha)

Lisätietoja hakemisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista antaa Työlinjan koulutusneuvonta
puh. 0295 020 702 (ma - pe klo 9.00 - 16.15), koulutusneuvonta@tetoimisto.fi ja ww.facebook.com/koulutusneuvonta.

Koulutukseen hakeudutaan Internetin kautta: www.te-palvelut.fi. Koulutukseen valinta perustuu hakemuksessa esitettyihin tietoihin ja haastatteluun, täytä hakemus huolellisesti ja kerro mm. miksi olet kiinnostunut tästä koulutuksesta ja miten tämä edistää työllistymistäsi. Valintatiedot lähetetään kirjeitse ja ne ovat nähtävillä myös sähköisissä palveluissa (www.te-palvelut.fi).

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Keskus p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteeri@lhkk.fi 
ma-to klo 9-15

Hakijapalvelut p. 03 245 7393
hakijapalvelut@lhkk.fi

Työelämäpalvelut p. 03 245 7395
asiakaspalvelu@lhkk.fi

Tietosuoja