Valitse sivu

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja, logistiikan perustutkinto (oppisopimus)
Hae koulutukseenAvaa PDF
Tutkinto
Logistiikan perustutkinto
Tutkintotyyppi
Perustutkinto
Kuvaus
Yhdistelmäajoneuvonkuljettajan opinnoissa saat kuljetusalan perustason ammattipätevyyden. Opintojen aikana opit asiakastöiden ja työssäoppimisien kautta kuorma-auton tavarankuljetusta ja työkoneiden käyttöä ja huoltoa.

Yhdistelmäajoneuvonkuljettajana osaat lastata, kuljettaa ja purkaa erilaisia kuormia. Osaat huolehtia kuljetuskaluston turvallisuudesta, huoltaa autoa ja varmistaa, että kuljetusten asiakirjat ovat kunnossa. Autonkuljettajan ammatti vaatii nopeaa päätöksentekokykyä, avointa asiakaspalveluasennetta ja oma-aloitteisuutta.

Hakuaika
Jatkuva haku

Kustannukset opiskelijalle
Koulutus voidaan suorittaa oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijalla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimuskoulutus on maksutonta sekä työntekijälle että työnantajalle.

Opiskelun henkilökohtaistaminen
Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa määritellään opiskelun sisältö ja aikataulu sekä näyttötilaisuudet.

Lisätietoja antaa
Opinto-ohjaaja Päivi Hasia, puh. 050 3620 878, paivi.hasia@lhkk.fi tai opettaja Vesa Rantala 040 3474 042 vesa.rantala@lhkk.fi

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Neuvonta p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteeri@lhkk.fi 
ma-to klo 9-15

Hakijapalvelut p. 03 245 7393
hakijapalvelut@lhkk.fi

Tietosuoja