Valitse sivu

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Mediapalvelujen toteuttaja, media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto
Hae koulutukseenAvaa PDF
Tutkinto
Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto
Tutkintotyyppi
Perustutkinto
Toteutus
Kaikille hakijoille lähetetään soveltuvuuskokeen info ja ennakkotehtävä hakemuksessa olleeseen sähköpostiosoitteeseen aikaisintaan viikolla 15.
Ennakkotehtävä palautetaan sähköisesti annetun ohjeen mukaisesti viimeistään ma 3.5. Ennakkotehtävän palauttaneet haastatellaan puhelimitse ti 18.5.
Vain ennakkotehtävän palauttanut ja haastatteluun osallistunut hakija voidaan valita opiskelijaksi.

Kuvaus
Mediapalvelujen toteuttajan opinnoissa opit valokuvaamista, videoimista sekä kuvan, videon ja äänen käsittelyä. Opit myös tuottamaan visuaalisia sisältöjä julkaisuja ja markkinointia varten. Opintoihisi kuuluu lisäksi väri-, typografia ja sommitteluopintoja.

Mediapalvelujen toteuttajana osaat tuottaa ja julkaista erilaista mediamateriaalia sosiaalisessa mediassa, internetissä ja lehdissä. Osaat toteuttaa radio-ohjelmia, elokuvia ja televisiotuotantoja, esitteitä, julisteita, blogeja, aikakauslehtiä ja verkkosivuja. Osaat käyttää alan ohjelmistoja, tehdä erilaisia tulostuksia sekä arkistoida tiedostoja.

Hakuaika
Jatkuva haku

Kustannukset opiskelijalle
Koulutus on maksutonta. Opiskelija kustantaa itse oppikirjat sekä muun tarvittavan opetusmateriaalin. Perustutkinto suorittaville opiskelijoille tarjotaan maksuton aamupuuro ja lounas (ei koske oppisopimus, eikä työvoimapoliittisessa koulutuksessa opiskelevia).

Koulutus voidaan suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijalla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimuskoulutus on maksutonta sekä työntekijälle että työnantajalle.

Opiskelun henkilökohtaistaminen
Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa määritellään opiskelun sisältö ja aikataulu sekä näyttötilaisuudet. Opiskelija, jolla on kattava ja monipuolinen ammatillinen osaaminen, voi osoittaa ammattitaitonsa myös suoraan näytöissä, ilman osallistumista valmistavaan koulutukseen.

Lisätietoja antaa
Opinto-ohjaaja Sirpa Järvenpää, 050 5962 828, sirpa.jarvenpaa@lhkk.fi ta media-alan opettaja Petri Kujamäki, puh. 040 8225 689, petri.kujamaki@lhkk.fi

Mikäli olet kiinnostunut työttömyysetuudella tuetusta opiskelusta, ota yhteyttä TE-toimistoon.

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Keskus p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteeri@lhkk.fi 
ma-to klo 9-15

Hakijapalvelut p. 03 245 7393
hakijapalvelut@lhkk.fi

Työelämäpalvelut p. 03 245 7395

Tietosuoja