Valitse sivu

FORSSAN AMMATTI-INSTITUUTTI | FAKTIA OY

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Datanomi, tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto
Hae koulutukseenAvaa PDF
Tutkinto
Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto
Tutkintotyyppi
Perustutkinto
Kuvaus
Datanomiopinnoissa opit toimimaan tieto- ja viestintätekniikan palvelutehtävissä eli kouluttamaan, avustamaan ja neuvomaan yrityksen muita työntekijöitä tai asiakkaitasi. Opintojen aikana opettelet ohjelmoimaan, tuottamaan sähköisiä verkkopalveluita sekä perustamaan, ylläpitämään ja kehittämään tietoverkkoja.

Datanomina työskentelet useimmiten työyhteisön atk-tukena. Voit työskennellä myös it-tukihenkilönä, järjestelmätukihenkilönä, ohjelmistovastaavana, tietokoneasentajana tai -avustajana, verkkokaupan ylläpitäjänä, peliohjelmoijana tai tietoverkkopalveluiden tuottajana.

Hakuaika
Jatkuva haku

Kustannukset opiskelijalle
Koulutus on maksutonta. Opiskelija kustantaa itse oppikirjat sekä muun tarvittavan opetusmateriaalin. Perustutkinto suorittaville opiskelijoille tarjotaan maksuton aamupuuro ja lounas (ei koske oppisopimus, eikä työvoimapoliittisessa koulutuksessa opiskelevia).

Koulutus voidaan suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijalla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimuskoulutus on maksutonta sekä työntekijälle että työnantajalle. www.oppisopimus.net

Opiskelun henkilökohtaistaminen
Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa määritellään opiskelun sisältö ja aikataulu sekä näyttötilaisuudet.

Opiskelija, jolla on kattava ja monipuolinen ammatillinen osaaminen, voi osoittaa ammattitaitonsa myös suoraan näytöissä, ilman osallistumista valmistavaan koulutukseen.

Lisätietoja antaa
Vastuuopettaja Marko Ruusiala 0408225682, marko.ruusiala@lhkk.fi

Oppisopimuskoulutukseen hakeudutaan lähimmän oppisopimustoimiston kautta. Mikäli olet kiinnostunut työttömyysetuudella tuetusta opiskelusta, ota yhteyttä TE-toimistoon.

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Keskus p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteerit@lhkk.fi 
ma-to klo 9-15

Hakijapalvelut p. 03 245 7393
Työelämäpalvelut p. 03 245 7395
asiakaspalvelu@lhkk.fi

IMS

Tietosuoja