Valitse sivu

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Moniosaaja, ruoka- ja puhtauspalvelualalle (työvoimakoulutus)
Hae koulutukseenAvaa PDF
Tutkintotyyppi
Perustutkinto
Toteutus
Koulutuksessa on tavoitteena hankkia osaamista palvelu- ja jakelukeittiön sekä puhdistuspalvelujen toiminnoista. Tässä koulutuksessa voi oppia laajasti kahdesta työtehtävästä ja näin saada paremmat mahdollisuudet toimia mm. päiväkotien tai koulujen palvelutehtävissä. Nämä opinnot soveltuvat alanvaihtajille sekä jo aiemmin alalla olleille. Koulutus on suunnattu TE-toimiston asiakkaille, jotka ovat työttömiä tai työttömyysuhan alla. Koulutuksen aikana suoritetaan kaksi tutkinnon osaa, palvelu- ja jakelukeittiötoiminnot, ravintola - ja cateringalan perustutkinnosta sekä asiakaslähtöisten puhtaus ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen, Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto.

Kuvaus
Tavoitteena on oppia eri työtehtäviä ja mahdollisesti työssäoppimisen jälkeen päästä kiinni työelämään. Koulutuksessa on mahdollisuus suorittaa mm. hygieniapassi ja hätäensiapukoulutus. Keskeisiä opintokokonaisuuksia ovat erityisruokavalioiden ja ravitsemuksen perusteet, hygieeniset toimintatavat, siivousvälineet ja -menetelmät, siivouskoneet osana ylläpitosiivousta, palvelu- ja jakelukeittiöiden koneet ja laitteet, palvelukeittiön ruoanvalmistus, oman työn suunnittelu ja ajoittaminen sekä asiakaspalvelu ja asiakaslähtöinen toiminta.

Koulutuksen toteutetaan lähiopetuksena, etä- ja verkko-opetuksena sekä työpaikalla järjestettävänä koulutuksena. Opintoihin sisältyy myös urasuunnittelua, jolla tuetaan opiskelijan työllistymistä.

Hakuaika
01.08.2021 - 15.10.2021

Opiskelun henkilökohtaistaminen
Opiskelijan osaaminen otetaan huomioon koulutusta suunniteltaessa, koulutuksen sisältö ja kesto vaihtelevat sen mukaan.

Lisätietoja antaa
Vastuuopettaja Rakel Brück puh. 040 6804017, rakel.bruck@lhkk.fi

Haku työvoimakoulutukseen tapahtuu TE-palvelujen kautta täyttämällä sähköinen hakulomake. Sähköiseen hakulomakkeeseen pääset kirjautumalla TE-palveluiden sähköiseen Oma asiointi -palveluun.

Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat valtakunnallisesta TE-puhelinpalvelun Koulutusneuvonnasta, p. 0295 020 702

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Keskus p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteeri@lhkk.fi 
ma-to klo 9-15

Hakijapalvelut p. 03 245 7393
hakijapalvelut@lhkk.fi

Työelämäpalvelut p. 03 245 7395

Tietosuoja