Valitse sivu

FORSSAN AMMATTI-INSTITUUTTI | FAKTIA OY

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Dieettikokkien avoimet koulutuspäivät, Asiakasryhmien ravitsemussuositukset
Hae koulutukseenHae koulutukseen, yrityksetAvaa PDF
Koulutuksen ajankohta
09.10.2019 - 09.10.2019
Kohderyhmä
Sinulla ammattikeittiön työntekijä, on mahdollisuus osallistua dieettikokkien opintosuunnitelman mukaisiin koulutuspäiviin. Päivitä ja lisää tietojasi ravitsemuksesta, erityisruokavalioista ja tuotantomenetelmistä. Voit osallistua, valintasi mukaan, yhteen tai useampaan päivään. Koulutuspäivistä saat todistuksen, joka voidaan myöhemmin tunnustaa osaksi ravintola- ja cateringalan tutkintoon johtavaa koulutusta.

Toteutus
Koulutuspäivät ovat klo. 8.15-14.00 Forssan ammatti-instituutilla, Saksankatu 27, C-rakennus.

18.9.2019 Ravitsemuksen perusteet
• ruoansulatus ja aineenvaihdunta
• ravintoaineet ja niiden merkitys erityisruokavalioissa
• Ilmoittautuminen 11.9.2019 mennessä

9.10.2019 Suomalaiset ravitsemussuositukset
• eri kohderyhmien ravitsemussuositukset
• Ilmoittautuminen 2.10.2019 mennessä

30.10.2019 Erityiselintarvikkeet
• korvaavia elintarvikkeita gluteenittomaan, maidottomaan ja kananmunattomaan ruokavalioon
• pakkausmerkinnät ja niiden lukeminen
• tuoteselosteet
• Ilmoittautuminen 23.10.2019 mennessä

4.12.2019 Ammattikeittiön ruokatuotantomenetelmät
• eri ruokatuotantomenetelmät
• soveltaminen erityisruokavalioaterioiden valmistamiseen
• edut ja riskit
• Ilmoittautuminen 27.11.2019 mennessä

Hakuaika
01.08.2019 - 02.10.2019

Kustannukset opiskelijalle
Yhden koulutuspäivän hinta 85,- /hlö sis. alv

Päivien aikana on mahdollisuus omakustanteiseen ruokailuun.

Lisätietoja antaa
Rakel Brück, rakel.bruck@lhkk.fi, P. 040 6804 017

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Keskus 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto
avoinna ma-to klo 9-15