Valitse sivu

FORSSAN AMMATTI-INSTITUUTTI | FAKTIA OY

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Levytekniikan ammattitutkinnon osa; ohutlevytyötHae koulutukseen
Tutkinto
Levytekniikan ammattitutkinto
Tutkintotyyppi
Ammattitutkinto
Kohderyhmä
Koulutus sopii kaikille henkilöille, jotka tarvitsevat työssään tai haluavat oppia lisää levy- ja hitsaustöistä. Maahanmuuttajien tulee selviytyä opinnoista suomen kielellä. Kielitaidon tulisi täyttää tason A 2.2.

Toteutus
Koulutus on monimuoto-opiskelua, joka sisältää lähi- ja etäopiskelua, verkko-opintoja sekä työssäoppimista.

Kuvaus
Koulutuksessa saat lisää valmiuksia hitsaukseen ja levytöihin, olemassa olevan osaamisesi ylläpitoon ja kehittämiseen. Suunnittelemme kanssasi koulutuksen sisällön levytekniikan ammattitutkinnon sisällöistä. Voit suorittaa koulutuksen aikana hitsauksen pätevyyskokeita.

Koulutus sisältää valittujen tutkinnonosien lisäksi myös seuraavat lupa- ja korttikoulutukset: työturvakortti, sähkötyöturvallisuuskortti tulityökortti ja EA1- koulutukset sekä ajoharjoittelun sisältävä trukkiturvallisuuskoulutus (ns. ”trukkikortti” -koulutus).

Hakuaika
Jatkuva haku

Kustannukset opiskelijalle
Osallistumismaksu 195 € . Koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa ammatillista lisäkoulutusta. Maksuja ei voida palauttaa, mikäli opiskelija keskeyttää opiskelunsa.

Koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijalla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus.

Opiskelun henkilökohtaistaminen
Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa määritellään opiskelun sisältö ja aikataulu sekä tutkintotilaisuudet.
Opiskelija, jolla on kattava ja monipuolinen ammatillinen osaaminen, voi osoittaa ammattitaitonsa myös suoraan näytöissä, ilman osallistumista valmistavaan koulutukseen.

Lisätietoja antaa
Metallialan kouluttaja Markus Lindqvist, puh. 040 3474 155, markus.lindqvist@lhkk.fi

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Keskus 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto
avoinna ma-to klo 9-15