Valitse sivu

FORSSAN AMMATTI-INSTITUUTTI | FAKTIA OY

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Elintarvikehygieniakoulutus ja testi
Hae koulutukseenHae koulutukseen, yrityksetAvaa PDF
Koulutuksen ajankohta
03.06.2019 - 03.06.2019
Kohderyhmä
Elintarvikkeiden kanssa kosketuksissa työskentelevien henkilöiden tulee omata riittävät tiedot hygieniasta ja siihen kiinteästi liittyvistä aiheista.

Kuvaus
Koulutuspäivien aikana käydään läpi elintarvikehygienian tärkeimpiä osa-alueita:
• Elintarvikehygienian perusteet
• Lainsäädäntö
• Mikrobiologian perusteet
• Ruokamyrkytykset
• Henkilökohtainen hygienia
• Hygieeniset työskentelytavat; puhtaanapito
• Omavalvonta ja Oiva
Elintarvikehygienian osaaminen mitataan koulutuksen päätteeksi järjestettävällä Hygieniaosaamistestillä. Testi alkaa klo 15.00.
Testin läpäisseet saavat Eviran myöntämän hygieniaosaamistodistuksen ja −kortin.

Lupa kokata-oppilasmateriaali:

https://www.ruokatieto.fi/sites/default/files/Flash/lupa_kokata_ruokatietos_printattava_oppilasmateriaali.pdf

HUOM!
Testiin tulijan henkilöllisyys tarkistetaan, joten ota virallinen henkilöllisyystodistus mukaan!

Kustannukset opiskelijalle
Koulutuksen ja testin yhteishinta on 120 € (sis. alv 24 %).

Lisätietoja antaa
Opettaja Erja Sippo puh. 040 347 4112, erja.sippo@lhkk.fi

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Keskus 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto
avoinna ma-to klo 9-15