Valitse sivu

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

RekryKoulutus, koneistajan perustaidot (työvoimakoulutus)
Hae koulutukseenAvaa PDF
Koulutuksen ajankohta
12.09.2022 - 10.02.2023
Kohderyhmä
Nyt haemme 6 henkilöä koulutettavaksi koneistajiksi seuraaviin yrityksiin: MeriMet Oy, Tekopa Oy, Whitepoint Optics Oy (AJL components Oy) ja SEW Industrial Gears Oy.
Yrityksillä on omat erikoistumisalueensa hienomekaanisista tarkkuuskomponenteista suuriin teollisuusvaihteisiin ja konekanta vaihtelee sen mukaan pienistä automaateista suuriin työstökeskuksiin

Konepajateollisuus työllistää Karkkilassa lähialueineen satoja koneistusalan ammattilaisia ja ala työllistää jatkuvasti uusia tekijöitä.

Etsimme innokkaita ja työn tekemisestä nauttivia henkilöitä, joilla on motivaatiota ja aitoa halua hankkia uusi ammatti ja suunta työelämään. Koulutuksen kohderyhmänä ovat työttömät ja työttömyysuhan alaiset TE-toimiston ja kuntakokeilun työnhakija-asiakkaat, joilla on koulutustarve tälle alalle ja soveltuvuus työskentelemään koneistajina.
Valittavien henkilöiden täytyy olla 20 vuotta täyttäneitä. Alan aikaisempi työkokemus / koulutus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Odotamme sinulta motivaatiota oppia uutta ja halua toimia koneistajan työtehtävissä.
Kaikki koulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät yritysten palvelukseen ja heillä on mahdollisuus jatkaa opintojaan oppisopimuksella. Koulutus antaa hyvät valmiuden toimia koneistuksen perustyötehtävissä.

Tarjoamme yhdessä alueen työnantajien kanssa sinulle mahdollisuuden päästä konepajateollisuuden monipuolisiin tehtäviin. Lähde nyt rohkeasti mukaan katsomaan voisiko konepajateollisuus tarjota juuri sinua kiinnostavia työmahdollisuuksia.

Toteutus
Rekrytointikoulutuksen teoriakoulutuksesta toteutetaan pääsääntöisesti Karkkilassa, koneistuksen osalta koulutus toteutetaan Forssassa, johon järjestämme kuljetuksen Karkkilasta, työssäoppiminen toteutetaan kokonaisuudessaan yrityksissä Karkkilassa.

Koulutus alkaa 12.9.2022 ja siihen sisältyy lähiopetusta ja työssäoppimista mukana olevissa yrityksissä. Koulutuksen kokonaiskesto noin viisi kuukautta.

Kuvaus
KOULUTUKSEN SISÄLTÖ
- Tuotepiirustusten ymmärtäminen ja kuvan lukutaito
- Materiaalitekniikka
- Sorvaus ja jyrsintä
- NC-työstökoneet ja NC-ohjelmointi
- Tarvittavat työelämän lupakortit (työturva, tulityö, ensiapu, trukki, ym.).

Hakuaika
01.06.2022 - 16.08.2022

Lisätietoja antaa
Timo Suortamo, puh. 050 467 2410, timo.suortamo@lhkk.fi

Koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat lisätietoa TE- palvelujen valtakunnallisesta koulutusneuvonnasta, puh. 0295 020 702 (ma - pe 9.00 - 16.15) tai www.facebook.com/koulutusneuvonta

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Keskus p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteeri@lhkk.fi 
ma-to klo 9-15

Hakijapalvelut p. 03 245 7393
hakijapalvelut@lhkk.fi

Tietosuoja