LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ
Kannattavuus ja taloudellisuus; ruuanvalmistuksen suunnittelu ja hinnoittelu |
Hae koulutukseenHae koulutukseen, yrityksetAvaa PDF |
Koulutuksen ajankohta 13.12.2022 - 13.12.2022 |
Kohderyhmä Ravintolakokki- koulutuksen yksittäiset koulutuspäivät on tarkoitettu ruoasta- ja ruoanlaitosta innostuneille sekä alan ammattilaisille, jotka haluavat täydentää osaamista yksittäisillä koulutuspäivillä. Toteutus 9.8.2022 Villiruoka; metsän ja luonnon antimet 6.9.2022 Lähi-, Luomu- ja sesonkiruoka; monipuolisen lähi-, luomu ja sesonkiruoan valmistaminen 27.9.2022 Kestävä kehitys; kestävät raaka-ainevalinnat, hävikin hallinta ja ympäristöystävälliset tuotantoprosessit 25.10.2022 Kylmänä tarjottavat ruoat; terriinit, pateet ja hyydykkeet 15.11.2022 Kylmänä tarjottavat ruoat; mousset, marinointi ja raakakypsennys 13.12.2022 Kannattavuus ja taloudellisuus; ruoanvalmistuksen suunnittelu ja hinnoittelu 10.1.2023 Asiakaslähtöisyys ja laatu; asiakaslähtöinen toimintatapa, tuotteiden laatu ja asiakaspalvelun laatu 31.1.2023 Tuotannonohjausjärjestelmä; ruokaohjeet, ruokalistat, tarvelaskenta ja annoskortti 7.3.2023 Jälkiruoat ja leivonta; klassikkojälkiruoat ja niiden uudet twistit Kustannukset opiskelijalle Yksittäisen koulutuspäivän hinta on 90€/pv (sis. alv 24%). Lisätietoja antaa Opettaja Tiina Nurmi, p. 040 662 0701, tiina.nurmi@lhkk.fi |
Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite: PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27
sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi
Keskus p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14
Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteeri@lhkk.fi
ma-to klo 9-15
Hakijapalvelut p. 03 245 7393
hakijapalvelut@lhkk.fi