Valitse sivu

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Jälkiruoat ja leivonta; klassikkojälkiruoat ja niiden twistit
Hae koulutukseenHae koulutukseen, yrityksetAvaa PDF
Koulutuksen ajankohta
07.03.2023 - 07.03.2023
Kohderyhmä
Ravintolakokki- koulutuksen yksittäiset koulutuspäivät on tarkoitettu ruoasta- ja ruoanlaitosta innostuneille sekä alan ammattilaisille, jotka haluavat täydentää osaamista yksittäisillä koulutuspäivillä.

Toteutus
9.8.2022 Villiruoka; metsän ja luonnon antimet

6.9.2022 Lähi-, Luomu- ja sesonkiruoka; monipuolisen lähi-, luomu ja sesonkiruoan valmistaminen

27.9.2022 Kestävä kehitys; kestävät raaka-ainevalinnat, hävikin hallinta ja ympäristöystävälliset tuotantoprosessit

25.10.2022 Kylmänä tarjottavat ruoat; terriinit, pateet ja hyydykkeet

15.11.2022 Kylmänä tarjottavat ruoat; mousset, marinointi ja raakakypsennys

13.12.2022 Kannattavuus ja taloudellisuus; ruoanvalmistuksen suunnittelu ja hinnoittelu

10.1.2023 Asiakaslähtöisyys ja laatu; asiakaslähtöinen toimintatapa, tuotteiden laatu ja asiakaspalvelun laatu

31.1.2023 Tuotannonohjausjärjestelmä; ruokaohjeet, ruokalistat, tarvelaskenta ja annoskortti

7.3.2023 Jälkiruoat ja leivonta; klassikkojälkiruoat ja niiden uudet twistit

Kustannukset opiskelijalle
Yksittäisen koulutuspäivän hinta on 90€/pv (sis. alv 24%).

Lisätietoja antaa
Opettaja Tiina Nurmi, p. 040 662 0701, tiina.nurmi@lhkk.fi

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Keskus p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteeri@lhkk.fi 
ma-to klo 9-15

Hakijapalvelut p. 03 245 7393
hakijapalvelut@lhkk.fi

Tietosuoja