Valitse sivu

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Elintarviketyöntekijä, RekryKoulutus, Jokioisten Leipä Oy (työvoimakoulutus)
Hae koulutukseenAvaa PDF
Koulutuksen ajankohta
04.10.2021 - 10.12.2021
Kohderyhmä
Jokioisten Leipä Oy etsii kasvavaan joukkoonsa rekrytointikoulutuksen kautta uusia elintarviketyöntekijöitä. Konsernimme työllistää jo noin 130 elintarvikealan ammattilaista. Liikevaihtomme on yli 14 milj. EUR. Olemme voimakkaasti kasvuhakuinen perheyritys ja kehitämme toimintaamme jatkuvana prosessina. Rekrytoimme uusia henkilöitä kasvumme tueksi.
Onko sinulla kokemusta ja /tai kiinnostusta työskennellä leipomoalalla? Haluatko nähdä tekemäsi työn jäljen ja työskennellä hyvässä porukassa? Etsimme innokkaita ja työn tekemisestä nauttivia henkilöitä, joilla on motivaatiota ja aitoa halua hankkia uusi ammatti ja suunta työelämään.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat työttömät ja työttömyysuhan alaiset henkilöt, joilla on koulutustarve tälle alalle ja jotka soveltuvat työskentelemään elintarvikealalla. Alan aikaisempi työkokemus / koulutus katsotaan eduksi, mutta ei välttämätöntä. Odotamme sinulta motivaatiota oppia uutta ja halua toimia näissä työtehtävissä.

Tarjoamme yhdessä työnantajan kanssa sinulle mahdollisuuden kouluttautua monipuolisiin leipomoalan tehtäviin. Lähde nyt rohkeasti mukaan katsomaan voisiko leipomoala tarjota juuri sinua kiinnostavia työmahdollisuuksia.

Nyt haemme 15 henkilöä koulutettaviksi elintarviketyöntekijöiksi Jokioisten Leipä konserniin, Jokioisille. Kaikilla koulutuksen hyväksytysti läpäisevillä on mahdollisuus työllistyä Jokioisten Leipä Oy:n palvelukseen ja heillä on mahdollisuus jatkaa opintojaan oppisopimuksella. Koulutus antaa hyvät valmiuden toimia leipomoalan perustyötehtävissä.

Kuvaus
Tutustu Jokioisten Leipään heidän kotisivuillaan: www.jokioistenleipa.fi
Jokioisten Leivän yritysesittelyvideo: https://jokioistenleipa.fi/yritysesittelyvideo-2021/
Tule tutustumaan Jokioisten Leipään ja työtehtäviin verkossa järjestettävässä infotilaisuudessa maanantaina 13.9. klo 13 alkaen.
Linkki infoon tulee tähän myöhemmin

Pääsyvaatimukset: Asenne ja motivaatio. Halu työskennellä leipomoalan työtehtävissä ja vuorotyövalmius. Koulutus toteutetaan suomenkielellä.

Koulutuksen sisältö:
Raaka-aineet ja niiden merkitys, aistit mittareina
Hygieniaosaaminen ja tuoteturvallisuus
Työn tuottavuus ja laatu: FSSC, IFS
Leivonnan valmistustekniikka
Työyhteisötaidot, sisäinen yrittäjyys ja asiakkuudet. Työhyvinvointi.
Ympäristöjärjestelmä, kestävä kehitys
Pakkaukset, pakkaaminen ja logistiikka
Työturvallisuuskortti, EA1 ja trukki

Hakuaika
01.08.2021 - 23.09.2021

Lisätietoja antaa
Rekrytointikoulutuksen teoriakoulutus toteutetaan Forssassa. Koulutuksen pituus on 24 lähipäivää ja työssäoppimista 39 päivää, ne toteutetaan kokonaisuudessaan Jokioisten Leivässä. Koulutus alkaa 4.10.2021. koulutuksen kokonaiskesto on 63 päivää. Teoriaopetus tapahtuu osoitteessa Saksankatu 27, 30101 Forssa.
Lisätietoja koulutuksen sisällöstä antaa Sanna Granroth, puh. 050 3583 099, sanna.granroth@lhkk.fi.
Koulutukseen hakeudutaan työ- ja elinkeinotoimiston verkkosivujen kautta osoitteessa www.te-palvelut.fi / haussa oleva työvoimakoulutus.

TÄYTÄ HAKULOMAKE HUOLELLISESI. ESIVALINTA TEHDÄÄN HAKULOMAKKEIDEN PERUSTEELLA.

Hakuaika päättyy 23.9.2021. Haastattelut toteutetaan 28.-29.9. Esivalintatiedon (mahdollinen haastattelukutsu) ja lopullisen valintatiedon voit itse käydä katsomassa omista tiedoistasi: www.te-palvelut.fi/ Oma asiointi/henkilöasiakas/koulutushakemusteni tilanne.

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Keskus p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteeri@lhkk.fi 
ma-to klo 9-15

Hakijapalvelut p. 03 245 7393
hakijapalvelut@lhkk.fi

Työelämäpalvelut p. 03 245 7395

Tietosuoja