Valitse sivu

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Tiedote 3.9.2021

Palaamme maanantaina 6.9.2021 lähiopetukseen. Pyrimme edelleen välttämään ryhmien sekoittumista. Muut tutut turvallisuusohjeet ovat edelleen voimassa. Opiskelijoille suositellaan maskin käyttöä. Paikan päälle vain täysin terveenä! Lähiopetukseen ei saa tulla, mikäli opiskelijalla on minkäänlaisia, lieviäkään oireita.

 

Tiedote 30.8.2021

Eilen on oppilaitokseen tullut tieto tartunnan saaneesta henkilöstä. Karanteeniin on asetettu 3 henkilöstön jäsentä ja 23 opiskelijaa. Kaikkiin altistuneisiin on oltu yhteydessä tartuntatautiviranomaisten toimesta.
Seutukunnan hankalasta epidemiatilanteesta huolimatta oppilaitoksen toiminta jatkuu edelleen hybridimallissa suunnitellusti, turvallisuusohjeita ja -määräyksiä noudattaen.

 

Tiedote 27.8.: tulevan viikon 35 järjestelyt

LHKK on saanut viranomaisilta ohjeet jatkaa hybridiopetusmallissa, joka on lähi- ja etäopetuksen yhdistelmä. Katsomme tilannetta viikko kerrallaan eteenpäin. Wilman kautta opiskelijoille on lähetetty tiedote opetuksen järjestelyistä ja ohjeista viikolle 35.

 

Tiedote 22.8.: tulevan viikon järjestelyt

LHKK on saanut viranomaisilta ohjeet hybridiopetukseen siirtymisestä. Kyse on siis lähi- ja etäopetuksen yhdistelmästä. Katsomme tilannetta viikko kerrallaan eteenpäin. Wilman kautta opiskelijoille on lähetetty tiedote opetuksen järjestelyistä ja ohjeista viikolle 34.

 

Kahdella opiskelijalla on todettu  koronatartunta 20.8.

Kahdella Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymän opiskelijalla on todettu tänään perjantaina 20.8.21 koronatartunta. He kuuluvat eri ryhmiin keskenään ja myös eri ryhmiin kuin kolme aiemmin ilmoitettua tartunnan saanutta opiskelijaa. Heidät on määrätty tartuntatautilain mukaiseen eristykseen.

Altistuneisiin kuuluvat tartunnan saaneiden opiskelijoiden omat ryhmäläiset (15 ja 17 opiskelijaa).  Heidät asetetaan tartuntatautiviranomaisten toimesta karanteeniin. Kaksi henkilökunnan jäsentä on altistunut. Emme tiedota opiskelijoista tai aloista tämän enempää, tartuntatautiviranomaiset hoitavat yhteydenotot suoraan asianosaisiin.

Tartuntatautilääkäriltä saadun tiedon mukaan tällä viikolla opiskelijoillamme esiin tulleet tartunnat on saatu vapaa-ajalla. Toisen asteen oppilaitoksissa seudullamme ei ole toistaiseksi todettuja oppilaitoksista lähteneitä tartuntaketjuja. Sen vuoksi oppilaitos voidaan pitää edelleen muuten lähiopetuksessa, em. ryhmiä lukuun ottamatta. Seutukunnan kiristyvästä epidemiatilanteesta huolimatta oppilaitoksen toiminta jatkuu siis edelleen muilta osin suunnitellusti, turvallisuusohjeita ja -määräyksiä noudattaen. On hyvä kuitenkin välttää järjestämästä normaalitoiminnasta poikkeavia isompia kokoontumisia ja ryhmien sekoittumista keskenään.

Pidetään edelleen kärsivällisesti kiinni turvallisuusohjeista.

Heli Elo-Vuola, rehtori

 

LHKK:n opiskelijalla on todettu koronatartunta 19.8.

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymän opiskelijalla on todettu tänään torstaina 19.8.21 koronatartunta. Sairastunut opiskelija kuuluu eri ryhmään kuin kaksi aiemmin ilmoitettua tartunnan saanutta opiskelijaa. Hänet on määrätty tartuntatautilain mukaiseen eristykseen. Altistuneisiin kuuluvat tartunnan saaneen opiskelijan omat ryhmäläiset (8 opiskelijaa).  Heidät asetetaan tartuntatautiviranomaisten toimesta karanteeniin. Henkilökunnan jäseniä ei aseteta karanteeniin. Emme tiedota opiskelijasta tai alasta tämän enempää, tartuntatautiviranomaiset hoitavat yhteydenotot suoraan asianosaisiin.

Seutukunnan kiristyvästä epidemiatilanteesta huolimatta oppilaitoksen toiminta jatkuu muilta osin suunnitellusti, turvallisuusohjeita ja -määräyksiä noudattaen.

Lisätietoa: rehtori Heli Elo-Vuola

 

Opiskelijalla on koronatartunta 11.8.

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymän opiskelijalla on todettu tänään keskiviikkona 11.8.2021 koronatartunta. Sairastunut opiskelija kuuluu eri ryhmään kuin eilen ilmoitettu tartunnan saanut opiskelija. Hänet on määrätty tartuntatautilain mukaiseen eristykseen. Altistuneisiin kuuluvat tartunnan saaneen opiskelijan omat paikalla olleet ryhmäläiset (12 opiskelijaa) ja 4 henkilökunnan jäsentä.  Tartuntatautiviranomaiset asettavat altistuneet karanteeniin. Emme tiedota opiskelijasta tai alasta tämän enempää, tartuntatautiviranomaiset antavat ohjeet ja hoitavat yhteydenotot suoraan asianomaisiin.

Oppilaitoksen toiminta jatkuu muilta osin suunnitellusti, turvallisuusohjeita ja -määräyksiä noudattaen.

 

Opiskelijalla on todettu koronatartunta, toiminta jatkuu suunnitellusti 10.8.

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymän opiskelijalla on todettu tiistaina 10.8.21 koronatartunta. Sairastunut opiskelija on määrätty tartuntatautilain mukaiseen eristykseen. Mahdollisia altistuneita selvitetään parhaillaan. Altistuneisiin kuuluvat ainakin tartunnan saaneen opiskelijan omat ryhmäläiset (11 opiskelijaa ja opettaja).  Heidät asetetaan tartuntatautiviranomaisten toimesta karanteeniin. Emme tiedota opiskelijasta tai alasta tämän enempää, tartuntatautiviranomaiset hoitavat yhteydenotot suoraan asianomaisiin.

Oppilaitoksen toiminta jatkuu muilta osin suunnitellusti, turvallisuusohjeita ja -määräyksiä noudattaen.

Terveisin Heli Elo-Vuola
rehtori

Ajankohtaista

Vuoden puhtauspalvelualan työpaikkaohjaajat löytyvät Ypäjältä

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄFacebookInstagramlinkedinyoutube Vuoden puhtauspalvelualan työpaikkaohjaajat löytyvät Ypäjältä Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä on valinnut vuoden 2021 puhtauspalvelualan työpaikkaohjaajiksi Miia Rusasen ja Mia Metsärannan Ypäjän...

Etäopetuksen take away -lounas

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄFacebookInstagramlinkedinyoutubeEtäopetuksen take away -lounas vko 35 Perustutkintokoulutuksen ensimmäisen vuoden opiskelijat, jotka ovat aloittaneet opintonsa elokuussa 2021 ja ovat etäopetuksessa viikon 35 (30.8-3.9.2021) voivat...

Tervetuloa opiskelemaan

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄFacebookInstagramlinkedinyoutubeTervetuloa opiskelemaan   Opintojaan jatkavat päätoimiset pt-opiskelijat saapuvat keskiviikkona. Uusien opiskelijoiden kanssa aloitus sujui varsin mallikkaasti, kiitos kaikille. Kanta-Hämeen...

Kysymyksiä ja vastauksia oppivelvollisuudesta

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄFacebookInstagramlinkedinyoutubeKysymyksiä ja vastauksia oppivelvollisuudesta lähde: Opetus- ja kulttuuriministeriö, www.minedu.fi 4.8.2021 (Sivustolta löytyy myös lisää usein kysyttyjä kysymyksiä.) Oppivelvollisia ovat henkilöt,...

Tervetuloa opiskelemaan Forssan ammatti-instituuttiin!

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄFacebookInstagramlinkedinyoutubeTiedote 2.8.2021 Uudet pt-opiskelijat aloittavat keskiviikkona 4.8. ja heitä on reilusti yli 300. Ammatillinen koulutus oli yhteishaussa hyvin vetovoimaista seudullamme ja saamme uusia innokkaita...

Ilmoitustaulu

Syksyn kokousaikataulut

Yhtymävaltuusto kokoontuu syyskaudella 16.11.2021. Yhtymähallituksen syksyn kokouspäivät ovat 24.8.2021, 21.9.2021, 26.10.2021, 16.11.2021 ja 7.12.2021.

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Keskus p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteeri@lhkk.fi 
ma-to klo 9-15

Hakijapalvelut p. 03 245 7393
hakijapalvelut@lhkk.fi

Työelämäpalvelut p. 03 245 7395

Tietosuoja