Valitse sivu

FORSSAN AMMATTI-INSTITUUTTI | FAKTIA OY

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Kondiittorimestarin erikoisammattitutkinto

Kondiittorimestarin erikoisammattitutkinnon suorittanut työskentelee konditoriassa valmistaen konditoriatuotteita. Hän voi työskennellä tuotannon suunnittelu- ja ohjaustehtävissä, esimiestehtävissä ja tuotekehitystehtävissä. Tutkinnon suorittanut hallitsee konditoriatuotteiden valmistusprosessit, asiakaslähtöisen tuotesuunnittelun ja tuotekehityksen sekä raaka-aineiden käytön ja niiden ominaisuudet. Hän hallitsee keskeiset valmistustekniikat kahvileipien, täytekakkujen, pitkojen, pikkuleipien, kahvikakkujen ja taitotyön
valmistuksessa. Lisäksi tutkinnon suorittanut valmistaa erilaisia konditorian erikoistuotteita, koristeita ja jälkiruoka-annoksia.
Kondiittorimestarin erikoisammattitutkinnon suorittanut voi toimia leipomoissa ja konditorioissa valmistus- tai esimiestehtävissä.
Hän osoittaa alansa erittäin monipuolista osaamista sekä syvällistä ammattitaitoa. Tutkinnon suorittanut voi toimia myös itsenäisenä ammatinharjoittajana tai yrittäjänä.

Katso koulutuksen sisältö Kondiittorimestarin erikoisammattitutkinto

Lisätietoja opettaja Seppo Rantanen

AloituspäiväKoulutusHaku päättyy
09.04.2018 + Kondiittorimestarin erikoisammattitutkinto
Aloituspäivä: 09.04.2018
Haku päätty:
Jatkuva haku

Erikoisammattitutkinnot

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto

FORSSAN AMMATTI-INSTITUUTTI | FAKTIA OY LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Facebook Instagram Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto Tutkinnon tavoitteena on saavuttaa laaja asiantuntijuus asiakkaan kuntoutus-, tuki- ja...

Leipurimestarin erikoisammattitutkinto

FORSSAN AMMATTI-INSTITUUTTI | FAKTIA OY LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Facebook Instagram Leipurimestarin erikoisammattitutkinto Tutkinnon suorittanut työskentelee leipomossa valmistaen leipomotuotteita. Hän voi työskennellä tuotannon suunnittelu-...

Dieettikokin erikoisammattitutkinto

Dieettikokin erikoisammattitutkinto antaa osaamista jokaisen keittiön arkipäivää olevien allergioiden ja ruokavaliovaatimusten kohtaamiseen taloudellisesti ja laadukkaasti. Tutkinto soveltuu ammattikeittiössä erityisruokavalioiden parissa työskenteleville henkilöille.

Kaupan esimiehen erikoisammattitutkinto

Kaupan esimiehen erikoisammattitutkinto antaa sinulle taitoja toimia esimiehenä sekä vastata yksikkösi toiminnasta, kannattavuudesta ja henkilöstöstä. Tutkinto soveltuu kaupan alalla esimiestehtävissä toimiville, jotka osallistuvat liiketoiminnan suunnitteluun.

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiehen erikoisammattitutkinto

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiehen erikoisammattitutkinto valmentaa vaativiin esimiestehtäviin ravintoloissa, suurtalouksissa ja hotelleissa. Tutkinto antaa myös valmiudet toimia itsenäisenä majoitus- ja ravitsemisalan yrittäjänä.

Tekniikan erikoisammattitutkinto

Tekniikan erikoisammattitutkinto valmentaa sinut esimiestyöhön ja antaa vankan pohjan työnjohto- ja asiantuntijatehtäviin. Koulutuksessa otat laaja-alaisesti haltuun päivittäiseen johtamiseen, kannattavuuteen, asiakkuuksiin, prosesseihin ja henkilöstöön vaikuttavat asiat.

Työvalmennuksen erikoisammattitutkinto

Työvalmennuksen erikoisammattitutkinto kehittää taitoasi toimia työssä jaksamisen edistäjänä ja tukena asiakkaiden erilaisissa muutos- ja siirtymävaiheissa, jotka voivat liittyä työelämään pääsemiseen, työelämässä pysymiseen tai työhön palaamiseen.

Vanhustyön erikoisammattitutkinto

Vanhustyön erikoisammattitutkinto antaa sinulle vankan pohjan vanhustyön vastuuhenkilönä toimimiseen, laadun kehittämiseen ja moniammatillisen yhteistyön ohjaamiseen.

Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto on hyvä työkalu yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen ja oman johtamisosaamisesi vahvistamiseen. Tutkinto sopii pienten ja keskisuurten yritysten omistajayrittäjille, johtajille ja johtoryhmän jäsenille, jotka vaikuttavat päätöksillääni koko yrityksen tai sen yksikön kehittymiseen.

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Keskus 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto
avoinna ma-to klo 9-15 ja pe 9-14