Valitse sivu

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Kansainvälisyys korona-aikana

Slovenian maisemia

Kansainvälinen toiminta onnistuu myös korona-aikana

Miten vallitseva koronatilanne vaikutti kansainvälisyystoimintaamme tänä lukuvuonna?

“Koronan vuoksi emme päässeet ulkomaanmatkoille, mutta ulkomaat tulivat Fai:hin virtuaalisten Erasmus+- kurssien avulla” vastaa kv-koordinaattori Miia Ojala.

“Opiskelijamme ja opettajamme työskentelivät kevään aikana yhteensä viidellä eri virtuaalikurssilla. Mukana olleet alat olivat catering-, auto-, logistiikka-, liiketoiminta ja media. Yhteistyökumppanimaat olivat Englanti, Espanja, Slovenia ja Ranska. Kurssit olivat mielenkiintoisia ja virkistivät koronavuotta monin tavoin” Miia toteaa ja kertoo, että tavoitteena on lähettää opiskelijat ja opettajat kurssien yhteistyömaihin tapaamaan tuttuja heti, kun matkustaminen tulee mahdolliseksi.

Kansainvälisyys FAI:ssa

Forssan ammatti-instituutissa opiskelijalla on monenlaisia mahdollisuuksia kansainväliseen toimintaan. Hän voi esimerkiksi lähteä opiskelemaan tai työssäoppimaan Eurooppaan, osallistua Erasmoksen mahdollistamiin vaihtojaksoihin tai lähteä opintomatkalle. Lisäksi FAI:ssa järjestetään kansainvälisyyspäiviä ja -viikkoja, kotikansainvälisyyttä sekä kieli- ja kulttuuriopintoja unohtamatta.

Tarinoita

Ideasta tuotteeksi

Ideasta tuotteeksi - tällaista syntyy monialaisella yhteistyöllä Keramiikkaosaston opiskelijaryhmällä oli keväällä...