Valitse sivu

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

ProMe – apua erilaisiin projekteihin, töihin ja tapahtumiin!

ProMe- eli projektimerkonomiopiskelu on uudenlainen tapa opiskella merkonomiksi! ProMe-opinnoissa opitaan tekemällä työelämän projekteja tiimeissä. ProMe-opiskelijat oppivat liiketalouden sisältöjä, kuten myyntiä, markkinointia ja visuaalista myyntityötä, aidoissa työelämän tilanteissa esimerkiksi järjestämällä asiakastapahtumia ja tekemällä esillepanoja. Projektien kautta ProMe-opiskelijat oppivat muun muassa asiakkaan kohtaamista ja asiakkaalle myymistä. Samalla myös heidän suunnittelu-, aikataulutus- ja ongelmanratkaisutaitonsa karttuvat.

Projektien vastapainoksi opiskeluun kuuluu myös teoriaopintoja, joissa korostuu tiedonhakutaitojen harjoittelu sekä teorian liittäminen käytännön tekemiseen. ProMe-opiskelussa oppimisen tukena ja yhdessä oppimassa ovat muut tiimiläiset sekä myös opettaja. Opettaja ohjaa oppimista niin, että jokainen opiskelija oppii monipuolisesti liiketalouden eri sisältöjä.

ProMe on opiskelijoille oiva tapa verkostoitua ja esitellä osaamistaan mahdollisille tuleville työnantajille jo opiskelujen aikana. Työnantajille ProMe tarjoaa nuorten näkökulmia ja tuoretta otetta työskentelyyn.

Lisätietoja:

​Marketta Inna
p. 040 3474 012
marketta.inna(a)lhkk.fi

ProMe-esite

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Neuvonta p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteeri@lhkk.fi 
ma-to klo 9-15

Hakijapalvelut p. 03 245 7393
hakijapalvelut@lhkk.fi

Tietosuoja