Valitse sivu

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Innovaatioleiri, 1 osp

Yrittäjyyden ja yhdessä ideoimisen ja tekemisen taitoja vuorokauden teholeirillä!

NY Innovaatioleiri (entinen NY 24h -leiri) on vuorokauden kestävä kokonaisuus, jonka aikana nuoret perustavat oman ideansa pohjalta kuvitteellisen yrityksen tai ratkovat leirihaastetta. Leirin aikana nuoret oppivat learning by doing fun –periaatteen avulla yrittäjyyttä oman ideansa tai haasteen toimiessa opetuksen punaisena lankana.

Leiri rakentuu rastitehtävistä, yhteisluennoista ja tietoiskuista. Leirillä luodaan liikeidea, jota kehitetään eteenpäin yhdessä asioista oppien ja ideoita työstäen. Samalla kehitetään esiintymistaitoja innostavassa ympäristössä. Leirin vetäjinä toimivat tutorit, jotka ovat osallistuneet aiemmin leirille. Mukana menossa on aina myös opettajia.

Innovaatioleirin tavoitteena on saada opiskelijat asettamaan tavoitteita ja ottamaan vastuuta sekä omasta että ryhmänsä toiminnasta. Leirillä sovellettava interaktiivinen ryhmäoppiminen kehittää nuorten vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä ongelmanratkaisukykyjä. Leiri auttaa nuoria ymmärtämään, että yrittäjämäistä toimintatapaa, taitoja ja ominaisuuksia tarvitaan kaikessa työssä ja työelämässä.

Lisätietoja

Nuoriyrittajyys.fi

​Marketta Inna
p. 040 3474 012
marketta.inna(a)lhkk.fi

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Neuvonta p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteeri@lhkk.fi 
ma-to klo 9-15

Hakijapalvelut p. 03 245 7393
hakijapalvelut@lhkk.fi

Tietosuoja