Valitse sivu

FORSSAN AMMATTI-INSTITUUTTI | FAKTIA OY

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Ammattitutkinnot

Oletko jo työelämässä ja haluat ammattitaidostasi virallisen todistuksen? Suorittamalla ammattitutkinnon päivität osaamisesi tähän päivään ja osoitat, että hallitset ammattisi ammattityöntekijältä edellytetyllä tavalla.

Ammattitutkinto suoritetaan näyttötutkintona, jossa ammattitaito osoitetaan tutkintotilaisuuksissa käytännön työtehtävissä. Voit hakeutua suorittamaan ammattitutkintoa, jos sinulla on alan peruskoulutus tai vastaavat tiedot ja pari vuotta alan työkokemusta.

Ammattitutkinnon suorittaminen ja tutkintoon valmistava koulutus henkilökohtaistetaan aiemman osaamisesi perusteella, joten opiskelet vain niitä asioita, joita tarvitset ammattitaitosi täydentämiseen. Yksilöllisen suunnitelman tutkinnosta ja siihen sisältyvistä opinnoista teet yhdessä ohjaajamme kanssa. Asiat kirjataan henkilökohtaiseen osaamisen  kehittämissuunnitelmaan HOKSiin, jota päivitetään opintojen edetessä.

Näyttötutkintoihin ja oppisopimuskoulutukseen voit hakeutua ympäri vuoden. Katso alta ajankohtainen tarjontamme ja hae mukaan.

AloituspäiväKoulutus
15.11.2018 + Ammatillinen toiminta kehitysvamma-alalla (työvoimakoulutus)
Aloituspäivä: 15.11.2018
22.10.2018 + Elintarvikejalostajan ammattitutkinto
Aloituspäivä: 22.10.2018
22.10.2018 + Elintarviketeollisuuden ammattitutkinto
Aloituspäivä: 22.10.2018
22.01.2019 + Isännöinnin ammattitutkinto
Aloituspäivä: 22.01.2019
+ Kehitysvamma-alan ammattitutkinnon osatutkinto, yhteistyö perheen ja läheisten kanssa
22.10.2018 + Kehitysvamma-alan ammattitutkinto
Aloituspäivä: 22.10.2018
10.10.2018 + Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto
Aloituspäivä: 10.10.2018
19.10.2018 + Kuormausnosturin käyttö asennustyössä
Aloituspäivä: 19.10.2018
+ Lasten ja nuorten erityisohjaajan ammattitutkinnon osatutkinto, kulttuurien moninaisuus ohjaustyössä
+ Lasten ja nuorten erityisohjaajan ammattitutkinto, Turku
22.10.2018 + Leipomoalan ammattitutkinto
Aloituspäivä: 22.10.2018
22.10.2018 + Levytekniikan ammattitutkinnon osa; ohutlevytyöt
Aloituspäivä: 22.10.2018
+ Lähiesimiestyön ammattitutkinto
Aloituspäivä:
22.10.2018 + Myynnin ammattitutkinto
Aloituspäivä: 22.10.2018
+ Perhepäivähoitajan ammattitutkinto
22.10.2018 + Sihteerin ammattitutkinto
Aloituspäivä: 22.10.2018
22.10.2018 + Suurtalouskokin ammattitutkinto
Aloituspäivä: 22.10.2018
22.10.2018 + Torninosturin kuljetus/Talonrakennusalan ammattitutkinnon osatutkinto
Aloituspäivä: 22.10.2018
14.01.2019 + Torninosturin kuljetus/Talonrakennusalan ammattitutkinnon osatutkinto
Aloituspäivä: 14.01.2019
+ Yrittäjän ammattitutkinto
+ Yrittäjän ammattitutkinto verkossa

Ajoneuvonosturinkuljettajan ammattitutkinto

Ajoneuvonosturinkuljettajan ammattitutkinto antaa sinulle oikeuden ajoneuvonosturilla työskentelyyn. Koulutuksessa otat haltuun paitsi nostotapahtuman, myös nosturin rakenteen, huollon ja korjauksen.

Elintarvikejalostajan ammattitutkinto

Lihanjalostajan ammattitutkinto soveltuu sinulle, jos toimit pienimuotoisessa liha-alan yrityksessä tai yrittäjänä ja tarvitset työssäsi moniosaamista lihanjalostuksen eri vaiheista.

Elintarviketeollisuuden ammattitutkinto

FORSSAN AMMATTI-INSTITUUTTI | FAKTIA OY LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Facebook Instagram Elintarviketeollisuuden ammattitutkinto Koulutus soveltuu jatkokoulutukseksi liha- ja elintarviketeollisuudessa työskenteleville, joilla on hankittuna aikaisempaa...

Isännöinnin ammattitutkinto

FORSSAN AMMATTI-INSTITUUTTI | FAKTIA OY LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Facebook Instagram Isännöinnin ammattitutkinto Päivitä osaamisesi isännöintialalla ja pätevöidy isännöitsijäksi.  Hanki alan virallinen tutkinto tehokkaasti ja asiantuntevasti....

Kehitysvamma-alan ammattitutkinto

Kehitysvamma-alan ammattitutkinnolla osoitat laaja-alaisen osaamisesi työskennellä kehitysvammaisten parissa. Tutkinto soveltuu esimerkiksi kehitysvammaisten asumisyksikössä, työ- tai päivätoimintakeskuksessa, päivähoidon tai koulun erityisryhmässä tai henkilökohtaisena avustajana työskenteleville osaamisen syventämiseen.

Lasten ja nuorten erityisohjaajan ammattitutkinto

Lasten ja nuorten erityisohjaajan ammattitutkinnon suorittaneena pystyt toimimaan vaativissa kasvatus-, ohjaus- ja organisointitehtävissä erilaisissa lapsi- ja nuorisotyön toimintaympäristöissä.

Leipomoalan ammattitutkinto

FORSSAN AMMATTI-INSTITUUTTI | FAKTIA OY LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Facebook Instagram Leipomoalan ammattitutkinto Koulutus soveltuu leipomo- ja konditoriatyöstä kiinnostuneille, jatkokoulutukseksi leipomoalalla työskenteleville, joilla on...

Levytekniikan ammattitutkinto

Levytekniikan ammattitutkinto pätevöittää työskentelemään konepajoilla, telakoilla ja rakennustyömailla asennukseen, hitsaukseen, levytöihin, huoltoon ja kunnossapitoon liittyvissä tehtävissä.

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Lähiesimiestyön ammattitutkinto soveltuu uusille työnjohtajille ja kympeille sekä esimerkiksi tiimin, osaston, palveluyksikön tai työryhmän vetäjille esimiesaseman haltuunottoon.

Myynnin ammattitutkinto

Myynnin ammattitutkinto pätevöittää sinut vastuullisiin myyntitehtäviin, joissa vastaat esimerkiksi tuoteryhmästä, palvelukokonaisuudesta, nimetyistä asiakkaista tai asiakkuuksista.

Perhepäivähoitajan ammattitutkinto

Perhepäivähoitajan ammattitutkinto soveltuu pätevöitymiskoulutukseksi lapsia joko omassa kodissa tai ryhmäperhepäiväkodissa hoitaville. Tutkinto antaa osaamista lasten hoitamiseen, kasvattamiseen ja opettamiseen sekä lasten fyysisestä ja emotionaalisesta turvallisuudesta huolehtimiseen.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

FORSSAN AMMATTI-INSTITUUTTI | FAKTIA OY LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Facebook Instagram Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, Toimitilahuollon osaamisala Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon (toimitilahuoltaja/...

Sihteerin ammattitutkinto

Sihteerin ammattitutkinto soveltuu pätevöitymiskoulutukseksi uransa alkuvaiheessa oleville sihteereille ja assistenteille. Voit erikoistua valintasi mukaan taloushallinnon, toimiston, myynti- ja markkinointipalvelujen, viestintäpalvelujen, henkilöstöpalvelujen tai terveydenhuollon sihteeriksi.

Suurtalouskokin ammattitutkinto

Suurtalouskokin ammattitutkinnolla osoitat, että pystyt valmistamaan suuria ateriamääriä kerralla taloudellisesti, hygieenisesti ja erilaiset ruokavaliot huomioiden.

Taloushallinnon ammattitutkinto

Taloushallinnon ammattitutkinto soveltuu taloushallinnon tehtävissä työskenteleville tai niihin siirtyneille. Tutkinnossa voit valita työtehtäviesi mukaisesti joko kirjanpitäjän, talousassistentin tai palkanlaskijan osaamisalan.

Tarjoilijan ammattitutkinto

Tarjoilijan ammattitutkinto soveltuu jatkokoulutukseksi alan perustutkinnon suorittaneille tai pätevöitymiskoulutukseksi tarjoilijan tehtävissä esimerkiksi á la carte ravintolassa, henkilöstöravintolassa, liikenneasemalla, lounasravintolassa, kahvilassa tai baariissa työskenteleville.

Yrittäjän ammattitutkinto

FORSSAN AMMATTI-INSTITUUTTI | FAKTIA OY LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Facebook Instagram Yrittäjän ammattitutkinto Yrittäjän ammattitutkinto on tarkoitettu henkilölle, joka on toiminut yrittäjänä tai suunnittelee aloittavansa yritystoiminnan. Tutkinto...

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Keskus 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto
avoinna ma-to klo 9-15 ja pe 9-14