Valitse sivu

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

AMK-polku jatko-opintoihin

Tähtäätkö jatko-opintoihin? AMK-polulla kehität kielellisiä, matemaattisia ja yleisiä opiskeluvalmiuksiasi, jotka vahvistavat edellytyksiäsi jatkaa opintojasi ammattikorkeakoulussa ammatillisen perustutkinnon suorittamisen jälkeen. Opintoja valitset henkilökohtaiseen opiskelusuunnitelmaasi oppilaitoksen valinnaisista opinnoista. Voit myös suorittaa ammattikorkeakoulun opintoja jo osana  perustutkinnon opiskeluasi. Opinnot voidaan tunnustaa osaksi AMK-tutkintoasi, jos hakeudut jatko-opintoihin ammattikorkeakouluun. Ammatillisen perustutkinnon, ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon suorittaminen antaa sinulle hakukelpoisuuden ammattikorkeakouluihin.

Nopeammin AMK-tutkinto

Yhteistyöoppilaitoksemme Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) tarjoaa opiskeljoillemme suoran ja nopeutetun väylän toisen asteen tutkinnosta ammattikorkeakouluopintoihin. Tällä AMK-polulla suoritat HAMKin opintoja jo ammatillisen koulutuksesi aikana. Opinnot ajoittuvat viimeiseen opiskeluvuoteesi ja ovat laajuudeltaan 30 opintopistettä eli puolet ensimmäisen vuoden opinnoista. Opinnot sovitaan osaksi ammatillista tutkintoasi oman opintosuunnitelmasi mukaisesti eli ne kasvattavat osaamispistekertymääsi myös toisella asteella. Suoritetuista opinnoista saat todistuksen, jolla opinnot on mahdollista hyväksilukea myös muissa ammattikorkeakouluissa. Tutkinto-oikeutta HAMKiin voit hakea, ilman valintakoetta kun olet suorittanut 30 opintopistettä määriteltyjä opintoja sekä toisen asteen tutkinnon.

Lisätietoa HAMKin sivuilta

Mikäli olet kiinnostunut opiskelemaan AMK-polulla, ota yhteyttä opinto-ohjaajiimme.

Maria Arjoniemi p. 040 347 4047, maria.arjoniemi@lhkk.fi
Päivi Hasia p. 050 362 0878, paivi.hasia@lhkk.fi
Sirpa Järvenpää p. 050 596 2828, sirpa.jarvenpaa@lhkk.fi

 

Väylä Laurea

Yhteistyöoppilaitoksemme Laurean AMK-opintoihin voit tutustua helposti kurkistusopintojen kautta. Kurkistusopinnot voit suorittaa itsellesi sopivana aikana ja paikasta riippumatta. Kurssitarjonnassa ovat esimerkiksi kauneudenhoito- ja kosmetiikka-alan, sosiaali- ja terveysalan sekä yrittäjyyden kurssit. Kurkistusopinnot ovat laajuudeltaan 1 – 5 opintopistettä (1 op vastaa noin 27 tunnin työpanosta). Uusia kurkistuskursseja luodaan koko ajan kaikille aloille.

Kurkistusopintoja tekemällä voit hakea väyläopintoihin ja tekemäsi kurssit sisällytetään osaksi väyläopintoja. Väyläopinnoissa voit aloittaa AMK-opinnot jo toisen asteen opiskelun aikana. Väyläopintoihin hakeudutaan motivaatiokirjeellä ja valintahaastattelulla. Väyläopinnot helpottavat ja nopeuttavat siirtymistä korkeakouluun. Valmistuttuasi toisen asteen tutkintoon voit hakea erillishaussa Laurean tutkinto-opiskelijaksi.

https://www.laurea.fi/koulutus/avoin-ammattikorkeakoulu/Kurkistuskurssit/

https://www.laurea.fi/koulutus/avoin-ammattikorkeakoulu/vaylaopinnot/

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää: Opinto-ohjaaja Maria Arjoniemi, 0403474047 maria.arjoniemi@lhkk.fi

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Neuvonta p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteeri@lhkk.fi 
ma-to klo 9-15

Hakijapalvelut p. 03 245 7393
hakijapalvelut@lhkk.fi

Tietosuoja