Valitse sivu

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Yritysratkaisut

Me olemme menestyksen kumppanisi kaikessa yrityksesi kehittämisessä, oli kyse sitten yksittäisestä räätälöidystä koulutuksesta tai isommasta toiminnan kehittämishankkeesta. Monialaisen yhteistyömallimme ansiosta pystymme auttamaan sinua kehittämään yritystäsi kokonaisvaltaisesti. Meille on tärkeintä että sinä menestyt – tehdään se yhdessä.

Meiltä saat esimerkiksi tällaisia yritysratkaisuja:

 

Rekrytoinnit Valmennukset Koulutukset Konsultoinnit

Kumppaneidemme suusta

“Henkilöstön työtyytyväisyyskyselyissämme nousi toistuvasti esille henkilöstön tyytymättömyys esihenkilötyön ja arjen johtamisen epätasa-arvoisuuteen. Myös suhtautuminen esihenkilöiden osaamiseen ja ohjaustyöhön oli heikkoa. Sen sijaan, että olisimme lähteneet osoittamaan sormella ketään, päätimme lähteä kouluttamaan kaikkia esi- ja ylempiä toimihenkilöitä. Faktian valmennuksissa saimme lisää varmuutta omaan tekemiseen ja yhdenmukaistettiin johtamistapoja. Valmennusohjelma oli meille iso investointi, mutta se on maksanut itseään jo nyt takaisin. Se näkyy esimerkiksi saikuttamisen vähentymisenä ja tehokkuutena arjessa.”

Ketjuliikkeen aluepäällikkö

“Olimme ottamassa käyttöön uutta tuotantolinjaa, ja tarvitsimme uutta henkilöstöä sitä varten. Tuotantolinjan käyttöönotto ja asennustyöt vei oman työaikamme, joten päätimme rekrytointien osalta luottaa Faktian henkilöstöpalveluihin. Sieltä hoidettiin haku, alkuhaastattelut ja selvitettiin hakijoiden taustat. Osallistuimme itse lopullisten valintojen tekoon. Linjan käyttöönottovaiheessa meillä oli ammattitaitoisia ja sitoutuneita työntekijöitä.”

Tuotantolaitoksen henkilöstöpäällikkö

Korttikoulutukset

Ammatillinen sertifikaatti on osoitus pätevyydestä, se antaa valmiudet toimia alan määräysten ja standardien mukaisesti. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia ammattipätevyys- ja korttikoulutuksia. Suosituimmat koulutukset löytyvät tarjonnastamme useita kertoja vuodessa. Halutessasi räätälöimme toteutukset toiveidenne mukaisiksi.

Tarjoamme mm. seuraavia korttikoulutuksia: Hätäensiapu, Ensiapu 1, Sosiaali- ja terveysalan turvakortti, Työhyvinvointikortti TTK, Alkoholilainsäädännön koulutus, Hygieniapassi, Työturvallisuuskortti, Tulityökortti, Hitsauksen pätevyyskokeet EN 9606-1 tai-2 standardi, Sähkötyöturvallisuus SFS 6002, Henkilönostinkoulutus, Nostotyön ohjaaja, Trukin käyttökoulutus, Linkkunosturin kuljettajan koulutus, Siltanosturin käyttäjäkoulutus, Varastotorninosturin kuljettajan koulutus sekä Kasvinsuojelukoulutus ja -testi .

Katso tällä hetkellä tarjolla olevat korttikoulutuksemme.

 

Rekrykoulutukset

Yhteistyössä alueellisten ELY-keskusten ja TE-toimistojen kanssa järjestämme koulutuksia myös yritysasiakkaidemme tarpeisiin, ja näistä oiva esimerkki ovat rekrykoulutukset. Meillä on pitkät perinteet rekrykoulutusten toteuttamisesta ja historian kirjoissamme on lukuisia onnistumistarinoita sekä pienistä rekrykoulutuksista että isoista koulutuskokonaisuuksista. 

Rekrykoulutus on yrityksellesi hyvä vaihtoehto silloin, kun et tahdo löytää ammattitaitoisia työntekijöitä eikä alan osaajia ole valmistumassa lähiaikoina. Rekrykoulutus räätälöidään yrityksesi tarpeisiin sopivaksi, ja tyypillisesti se kestää 3–9 kuukautta (vähimmäiskesto on kymmenen koulutuspäivää). Siinä opiskelijat saavat sinun tarjoamassasi työtehtävässä tarvittavaa ammatillista osaamista ja sen tavoitteena on, että koulutuksen hyväksytysti suorittaneet opiskelijat työllistyvät lopulta yritykseesi.

Rekrykoulutuksen suunnittelu aloitetaan TE-toimiston kanssa ja te yhdessä valitsette koulutuksen toteuttajan, mahdollisesti meidät.

Lue lisää rekrykoulutuksesta TE-palveluiden sivuilta. 

 

Kiinnostuitko? 

Ota yhteyttä ja etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut – onnistutaan yhdessä! 

se on Faktia.

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Neuvonta p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteeri@lhkk.fi 
ma-to klo 9-15

Hakijapalvelut p. 03 245 7393
hakijapalvelut@lhkk.fi

Tietosuoja