Valitse sivu

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Tämä on Faktia.

Olemme erityisesti työelämän kumppani, joka suunnittelee yksilöllisiä ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja, kuten koulutus- ja valmennuspalveluja sekä rekrytointipalveluja Jobparin kautta yksityishenkilöille ja yrityksille. Tarjoamme mm. työvoimakoulutusta, täydennyskoulutusta, yrityskoulutusta ja osaamisen kehittämiseen liittyviä palveluita. Meillä opiskelee vuosittain noin 2500 opiskelijaa eripituisissa koulutuksissa. Toimipisteemme on Forssassa, mutta toimimme aina siellä missä asiakas meitä tarvitsee. Joillakin aloilla toimimme myös valtakunnallisesti.

Olemme saaneet yritysasiakkailtamme kiitosta nopeasta ja joustavasta sekä asiakaslähtöisestä toiminnasta. Hoidamme asiakasyritystemme henkilöstökoulutuksen suunnittelun ja toteutuksen rahoitusratkaisuineen, useille yrityksille myös pitkän aikavälin strategisten tavoitteiden mukaisesti. Asiakkainamme on runsaasti alueellisia ja valtakunnallisia yrityksiä ja ketjuja.

Faktia Oy on Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymän 100 % omistama yhtiö. Faktian toiminnasta ja sen kehittämisestä vastaavat LHKK:n työelämäpalvelut -tiimi sekä yhtiön toimitusjohtajana toimiva koulutuskuntayhtymän elinvoimajohtaja Tanja Paassilta. Yhtiön hallinnosta vastaa yhtiön hallitus, jonka jäseniä ovat Eino Järvinen (puheenjohtaja), Simo Vehmaa, Riitta Ryhtä, Johanna Rämö (varapuheenjohtaja) ja Tapio Virtanen. Faktia ei ole jakanut voittoa kuntayhtymän omistusaikana, vaan voittovarat on jätetty yhtiöön ja ovat olleet käytettävissä Faktian toimintaan ja sen kehittämiseen. Mikäli voittovaroja jaettaisiin, ne kohdistuisivat koulutuskuntayhtymän julkisen koulutustoiminnan käyttöön.

Elinvoiman asialla

Missiomme on turvata toiminta-alueemme,
eli Forssan seudun, elinkeinoelämän osaavan työvoiman saanti.

Olemme siis aktiivisesti mukana kehittämässä
seudun elinkeinoelämää omalla osaamisellamme. 

Faktia on yhteiskunnallinen yritys

Olemme vastuullinen yritys ja näemme, että yksi päätehtävistämme on turvata toiminta-alueemme, eli Forssan seudun, elinkeinoelämän osaavan työvoiman saanti. Olemme siis aktiivisesti mukana kehittämässä seudun elinkeinoelämää omalla osaamisellamme.

Olemme ylpeästi yhteiskunnan puolella ja siksi onkin mahtavaa päästä kertomaan, että meille on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkki. Se voidaan myöntää yrityksille, joiden ensisijainen tavoite on ratkaista yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia ja ne käyttävät suurimman osan voitostaan tähän. Sen myöntämisen kriteerejä ovat myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen sekä toiminnan avoimuus.

Olemme tästä erityisen iloisia, sillä me teemme työtämme sydämellä yhteisömme ja ympäristömme hyväksi, ja on hienoa että se näkyy. Asiakkaan menestyminen on meillä etusijalla, ei voiton tavoittelu.

Kaikki mitä me teemme tehdään ihminen edellä.

Kiinnostuitko? 

Ota yhteyttä ja etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut – onnistutaan yhdessä! 

se on Faktia.

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Neuvonta p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteeri@lhkk.fi 
ma-to klo 9-15

Hakijapalvelut p. 03 245 7393
hakijapalvelut@lhkk.fi

Tietosuoja