Valitse sivu

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Ratkaisut sinulle

Tarjoamme laajan kattauksen palveluita myös sinulle, joka haluat kehittää itseäsi ja omaa uraasi. Perinteisten kortti- ja ammattipätevyyskoulutusten lisäksi pystymme auttamaan sinua paljon muussakin, kuten esimerkiksi uuden työpaikan löytämisessä. Inspiroidu uudesta, täydennä omaa osaamistasi, löydä vahvuutesi, tunnista kehityskohtasi…

Meille tärkeintä on että sinä menestyt. 

Meiltä saat esimerkiksi tällaisia ratkaisuja:

 

Uravalmennus Täsmäkoulutukset Ammattipätevyydet Uusi työpaikka

Kumppanimme suusta:

”Olin joutunut jokin aika sitten työttömäksi. Tulin työtoverin kehotuksesta henkilökohtaiseen uraohjaukseen, jossa tehtiin vahvuuskartoitus ja sen jälkeen osallistuin ”kehity vahvuuksillasi” -valmennukseen. Osaamisidentiteetti oli itselleni uusi asia ja en ollut tiennytkään kuinka paljon asioita osaan ja miten monissa asioissa voin osaamistani hyödyntää. Valmennuksessa käytiin läpi aiemmin kertynyttä ammatillista osaamistani, mutta myös muitakin osaamisia, mm. harrastustoiminnassa tullutta. Valmentajan ohjauksessa tehtiin näkyväksi kiinnostuksen kohteitani, resurssejani, pohdittiin arvostuksiani, kyvykkyyksiäni ja myös kiinnostuksen kohteitani. Näiden pohjalta minulle muodostui käsitys siitä, mikä minua kiinnostaa. Lisäksi työhaastatteluissa osasin aikaisempaa täsmällisemmin ja vakuuttavammin esittää osaamiseni ja vahvuuteni ja kiinnostukseni kohteet työssä. Tällä hetkellä olen myös työssä, jossa voin käyttää luontaisia vahvuuksiani. Valmennus oli hyvin henkilökohtainen, silmiä avaava ja hyödyllinen. Sain valmennuksesta mukaani oman vahvuuskarttani. ”

Projektikoordinaattori Hämeenlinnasta

Oman urasi Personal trainer

Käytössämme on laaja kirjo erilaisia menetelmiä esimerkiksi osaamisen, vahvuuksien ja kehityskohteiden tunnistamiseen (Disc, Wopi, WSA, 360). Menetelmät ovat myös keskeisessä roolissa ura- ja työnohjauksessa sekä erilaisissa kartoituksissa.

”Oma urani on junnannut paikallaan jo pitkään. En oikein ole osannut hakeutua opiskelemaan tai tiennyt muita vaihtoehtoja urani boostaamiseksi. Eräs ystäväni kertoi minulle, että oli kuullut Faktian valmennuspalveluista ja mahdollisuudesta hankkia itselle personal trainer, juurikin tähän tarkoitukseen! Tämä on ollut ihan loistavaa! Olen saanut aivan uutta intoa omaan tekemiseen mm. tunnistamalla omaa osaamistani, myös rohkeuteni keskustella työstäni ja työnantajani kehityskohteista on kasvanut huimasti. Jatkan palvelussa vielä muutaman kuukauden ja voin todellakin suositella tätä!”

 

Täydennyskoulutukset

Täydennyskoulutuksilla kehität ammatillista osaamistasi ja saat inspiraatiota ja uutta näkökulmaa tekemiseesi sekä kehitysideoita omaan työhösi. Meillä voit täydentää omaa osaamista mm. erilaisia korttikoulutuksia, kuten hygienia- ja alkoholipassi, työturvallisuuskoulutus sekä työhyvinvointipassi.  Koulutusten kestot vaihtelevat muutaman tunnin tietoiskuista useamman kuukauden mittaisiin kehittämisvalmennuksiin. Toteutamme koulutukset joustavasti, jotta työn ja opiskelun yhdistäminen olisi sinulle mahdollisimman helppoa. 

Tutustu ajankohtaiseen tarjontaamme ja ilmoittaudu mukaan, ja menesty! 

Vahvuuskartoitus Uravalmennuksen apuna

Kehity vahvuuksilla- valmennus auttaa sinua tunnistamaan vahvuutesi laaja-alaisesti. Henkilökohtainen vahvuuskartoitus auttaa sinua tunnistamaan osaamistasi, arvojasi, kiinnostuksen kohteitasi, resurssejasi ja sekä hyödyntämään niitä. Ohjaus antaa keinoja hyödyntää enemmän niitä asioita työssäsi, joista aidosti nautit. Vahvuuksien käytöllä on tutkitusti yhteys hyvinvointiin ja suorituskykyyn. Vahvuuksien kautta toimiminen vähentää myös stressin määrää, ja kasvattaa itseluottamusta, auttaa uuden oppimisessa ja antaa energiaa. Se edistää myös terveyttä ja hyvinvointia myös työelämän ulkopuolella. Meissä jokaisessa on ainutlaatuinen kokonaisuus vahvuuksia. Kyse on sinussa jo olevasta potentiaalista.

”Halusin selkiyttää omia ajatuksiani uraani liittyen. Olin jokin aika sitten jäänyt työttömäksi asiantuntijatyöstä ja nyt oli aika miettiä mitä oikeastaan osaan ja mitä haluan tehdä tulevaisuudessa. Työttömyys oli tuonut epävarmuutta oman osaamiseni suhteen. Faktian valmentajan kanssa keskustelimme mun vahvuuksista hyödyntäen vahvuuskartoitusta.  Kävimme läpi eri vahvuusalueet ja löysinkin asioita, miten olin niitä hyödyntänyt työssä ja vapaa-ajalla aiemmin. Tämä auttoi valmentautumisessa kertomaan työhaastattelussa osaamisestani.  Ensimmäisellä tapaamisella keskustelimme paljon siitä mitä minä toivon ja haluan tulevaisuuden työpaikalta. Toisella tapaamiskerralla olinkin jo löytänyt uuden työpaikan ja aloittamassa siellä muutaman viikon kuluttua. Tapaamisessa kävimme läpi aikaisempaan työuraan liittyviä asioita vahvuuksiin peilaten ja valmistauduimme mun tulevaan työhön.  Mikä aiemmassa työssä oli innostanut? Mikä vahvuus oli ollut alikäytössä, mutta toisi innostusta työhön? Valmennuksen kautta tietoisuus omasta osaamisesta ja vahvuuksista lisääntyi ja myös itseluottamus.

Uravalmennukseen osallistunut 

Kiinnostuitko? 

Ota yhteyttä ja etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut – onnistutaan yhdessä! 

se on Faktia.

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Neuvonta p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteeri@lhkk.fi 
ma-to klo 9-15

Hakijapalvelut p. 03 245 7393
hakijapalvelut@lhkk.fi

Tietosuoja