Valitse sivu

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Jobpari – työn ja tekijän kohtaamispaikka

Jobpari tarjoaa monipuolisen avun työllistymiseen: autamme työnhakijoita työllistymisen haasteissa ja toimimme yrityksen tukena rekrytoinneissa. Jobpari on vuosien varrella työllistänyt noin tuhat työntekijää eri mittaisiin työsuhteisiin. Työntekijöitä on työskennellyt lähes kaikilla mahdollisilla aloilla. Olemme vastuullinen työnantaja, joka luottaa ammattitaitoiseen henkilöstöönsä ja panostaa heidän osaamiseensa mm. työehtosopimusten ja työlainsäädännön osalta. Haluamme ajatella olevamme sekä työntekijöidemme että rekrytoivien yritysten kumppani. Meille on tärkeintä, että sinä menestyt!

Olemme arvojemme mukaisesti työelämän rohkea uudistaja. Työmme on ihmisten auttamista työurien eri vaiheissa sekä mutkattoman ja henkilökohtaisen kokemuksen tuottamista niin yritysasiakkaillemme kuin työntekijöillemme sekä työnhakijoillemme. Haluamme olla eturintamassa vastaamassa työelämän muuttuviin osaamistarpeisiin!

“Olin ollut pitkään työttömänä ja työnhaku alkoi tuntua jo aivan mahdottomalta. Pelkkä hakemuksen lähettäminen oli tuskaista. Sitten kuulin ystävältä, että hän oli saanut töitä Jobparin kautta. Lähetin heille avoimen hakemuksen, ja jo seuraavalla viikolla olin käynyt haastattelussa. Eikä tuosta sitten mennyt kuin viikko kun minulla oli puolen vuoden määräaikainen työsopimus kirjoitettuna! Tällä hetkellä työskentelen kokoonpanotyössä forssalaisessa yrityksessä, ja toivon että tästä saisin vielä ihan vakituisen paikan.”

hpl_logo-10-01.png 

Miksi hakea töihin Jobparille?

 • Olemme vastuullinen työnantaja ja työntekijöidemme kumppani.
 • Huolehdimme oikeuksistasi sekä työnantajan velvollisuuksista: takaamme, että palkanmaksusi on kunnossa ja saat tekemästäsi työstä oikean korvauksen. Lisäksi pidämme huolta myös jaksamisestasi ja hyvinvoinnistasi. 
 • Tuemme sinua koko työsuhteen ajan ja varmistamme parhaamme mukaan, että saat hyvän perehdytyksen uuteen työhösi. 

Haetpa sitten keikkatyötä tai kokoaikaista pitkäaikaista työtä, olemme täällä juuri sinua varten!

Miksi tehdä yhteistyötä Jobparin kanssa?

 • Olemme ketterä toimija, joka ottaa työntekijähaun nopeasti haltuun. Autamme sinua löytämään oikean tekijän juuri sinun yrityksesi tarpeeseen. Esimerkiksi huippusesongit, sijaisuudet tai projektiluontoiset työt voivat vaatia lisää työvoimaa nopeallakin aikataululla, jolloin kannattaa kääntyä meidän puoleemme.
 • Meiltä saat rekrytoinnin tueksi alan ammattilaiset sekä vaivattoman työllistämisprosessin: saat valita valmiiksi arvioimistamme ehdokkaista juuri teille parhaiten sopivan työntekijän. Meiltä saat myös ajantasaisen tiedon esimerkiksi työehtosopimuksista. 
 • Emme vain vuokraa ja rekrytoi työvoimaa: lisäksi tarjoamme kokonaisvaltaisia henkilöstö-, kehittämis- ja koulutusratkaisuja yhden luukun taktiikalla.
 • Meillä on monialainen yhteistyömalli Forssan ammatti-instituutin sekä muiden Forssan seudun julkisten toimijoiden kanssa.

Avoimet työpaikat

Haemme jatkuvasti työntekijöitä eri asiakasyrityksillemme:

Haussa tällä hetkellä:

 • Tuotantotyöntekijöitä
 • Rakennustyöntekijöitä
 • Asiakaspalvelu- ja kassatyöntekijöitä
 • Pikaruokatyöntekijöitä

Mikäli et juuri nyt löydä itsellesi sopivaa työtä, voit jättää avoimen hakemuksen.

Kutsumme kaikki hakemuksen lähettäneet henkilökohtaiseen haastatteluun, niin pääset kertomaan itse, miksi juuri sinut kannattaisi palkata!

Ota yhteyttä

Suvi Pelto-Knuutila

Suvi Pelto-Knuutila

HR-asiantuntija

Henkilöstöratkaisut ja  työnantajapalvelut.

p. 050 471 8566
suvi.pelto-knuutila@lhkk.fi

Riikka Mäkinen

Riikka Mäkinen

HR-asiantuntija

Henkilöstövuokraus ja suorarekrytointi.

p. 050 353 4622
riikka.makinen@lhkk.fi

Jobpari / Faktia Oy

Saksankatu 27, 30100 Forssa
(rakennus A, etuovesta heti oikealla)
Avoinna: ma–pe klo 9–15

 

Jobpari somessa

se on Faktia.

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Neuvonta p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteeri@lhkk.fi 
ma-to klo 9-15

Hakijapalvelut p. 03 245 7393
hakijapalvelut@lhkk.fi

Tietosuoja