Valitse sivu

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Henkilöstöratkaisut

Olemme sitä mieltä, että henkilöstö on yrityksesi tärkein voimavara ja siihen satsaamalla takaat yrityksesi menestyksen, se on kuin laittaisi rahaa pankkiin. Meille henkilöstön kehittäminen on paljon muutakin kuin korttikoulutusten organisointia tai työpajojen pitoa – meiltä saat yrityksesi tarpeisiin sopivat henkilöstöratkaisut yhden luukun taktiikalla. 

Meiltä saat esimerkiksi tällaisia henkilöstöratkaisuja:

 

 Sesonkityöntekijät Rekrytointi puolestasi Työsuhteen hoito puolestasi Henkilöstösi osaamisen kehittäminen

Kumppaneidemme suusta

”Henkilöstöllemme tehtyjen osaamiskartoitusten kautta tunnistimme meillä jo olevaa tärkeää osaamista. Tiimien ja esihenkilöiden työnohjauksessa hyvinvointiin panostaminen nousi yhdeksi kehittämiskohteeksemme. Haluamme myös jatkossa panostaa, henkilöstön osaamiseen ja jatkuvaan kehittymiseen, sekä tehdä osaamista näkyväksi työyhteisössämme. Olemme huomanneet, että muutaman viimeisen vuoden ajan irtisanoutumisista johtuvat rekrytointitarpeet ovat selvästi vähentyneet.”

Yli 50 henkeä työllistävän yrityksen toimitusjohtaja

”Yrityksessämme oli yhden asiakaspalvelutyöntekijän vaje, ja pohdin mikä olisi tähän helpoin ja vaivattomin ratkaisu. Päädyin ottamaan yhteyttä tuttuun henkilöön Jobparilla, tiesin että hän löytäisi meille oikean tekijän. En osannut edes odottaa, että tekijä voitaisiin löytää oppisopimuksen kautta. Opiskelijasta on kehittynyt meille pitkäaikainen osaava tekijä, ja odotamme jo innolla hänen vakinaistamistaan, kunhan opinnot on suoritettu loppuun.”

Paikallisen liikkeen omistaja

Henkilöstön kehittäminen

Emme ainoastaan kouluta ja valmenna yksittäisiä asioita vaan tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden kokonaisvaltaiseen ja laadukkaaseen kehittämiseen, sekä uusien toiminta- ja ajattelutapojen omaksumiseen. Järjestämme toki teille räätälöityjä kursseja ja koulutuksia, mutta voimme tarjota teille myös paljon muuta. Esimerkiksi osaamisen kehittämisen lisäksi voimme edistää kanssanne myös henkilöstösi hyvinvointia.

Kehittämisratkaisun sisältö ja toteutus räätälöidään aina henkilöstösi tarpeiden mukaan. Asiantuntijamme auttavat yritystäsi henkilöstön kehittämisessä ja sen suunnittelussa. Kehittäminen voi olla alasta riippumatonta kuten esimiestaidot, työhyvinvointi, myynti- ja asiakaspalvelu tai turvallisuus, ja erikoisosaamista vaativiin tarpeisiin saat vastauksen moninaisilta koulutusaloiltamme. Jos meiltä itseltämme loppuu osaaminen, hyödynnämme laajaa yhteistyöverkostoamme.

Meillä on käytössä liuta erilaisia työkaluja ja menetelmiä, joilla voimme kehittää henkilöstöänne kokonaisvaltaisesti: työhyvinvointi- ja osaamiskartoitukset, 360 -analyysit ja -reflektoinnit, työnohjaukset, mentorointiohjelmat, erilaiset analyysit tiimi- ja yhteistyötaitojen kehittämiseen… Lista on pitkä ja tarjottimelta valitaan juuri teidän tarpeisiinne sopivat ratkaisut. 

Henkilöstövuokraus ja rekrytointi puolestasi

Faktian ostettua Jobparin olemme pystyneet tarjoamaan kumppaneillemme myös rekrytointiin liittyviä ratkaisuja kuten henkilöstövuokrausta sekä rekrytoinnin ja työsuhteen hoitamista puolestasi. Etsimme monialaisen yhteistyömallin avulla ratkaisuja yrityksesi henkilöstötarpeisiin ja helpotamme osaavan työvoiman saatavuutta.

Työmme on myös ihmisten auttamista työurien eri vaiheissa sekä mutkattoman ja henkilökohtaisen kokemuksen tuottamista niin yritysasiakkaillemme kuin työntekijöillemme sekä työnhakijoillemme.

“Yrityksessämme oli yhden asiakaspalvelutyöntekijän vaje, ja pohdin mikä olisi tähän helpoin ja vaivattomin ratkaisu. Päädyin ottamaan yhteyttä tuttuun henkilöön Jobparilla, tiesin että hän löytäisi meille oikean tekijän. En osannut edes odottaa, että tekijä voitaisiin löytää oppisopimuksen kautta. Opiskelijasta on kehittynyt meille pitkäaikainen osaava tekijä, ja odotamme jo innolla hänen vakinaistamistaan, kunhan opinnot on suoritettu loppuun.”

Paikallisen palvelualan yrityksen omistaja

Kiinnostuitko? 

Ota yhteyttä ja etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut – onnistutaan yhdessä! 

se on Faktia.

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Neuvonta p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteeri@lhkk.fi 
ma-to klo 9-15

Hakijapalvelut p. 03 245 7393
hakijapalvelut@lhkk.fi

Tietosuoja