Valitse sivu

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Osaamista tarpeeseen.

Olemme menestyksesi kumppani, olit sitten itseäsi tai uraasi kehittävä tyyppi tai bisneksellesi nostetta etsivä yritysjohtaja.

Meillä on kattava valikoima erilaisia kehittämisen palveluita: löytyy räätälöityjä yritysratkaisuja, erilaisia täydennys- ja työvoimakoulutuksia sekä Jobparin ansiosta nykyisin myös kattavat rekrytointi- ja henkilöstöpalvelut. Näistä kasataan juuri sinun tarpeisiisi sopiva paketti yhden luukun taktiikalla.

Meillä on tapana pitää kumppaneistamme hyvää huolta ja kulkea heidän koko kehitysmatkan ajan sekä sen jälkeen. Meille on tärkeintä, että sinä menestyt.

Tämä on Faktia:

Rinnallasi kulkeva kumppani Enemmän kuin koulutusta Yksi luukku, monta ratkaisua Tavoitteena yhdessä onnistuminen

 

Palvelumme

Yritysratkaisut

Meidän kauttamme saat paljon enemmän kuin yksittäisen koulutuksen. Yhden luukun taktiikalla saat meiltä ratkaisuja moniin sinun ja yrityksesi tarpeisiin. Ratkaisut voivat liittyä haasteiden ja tarpeiden tunnistamiseen, uusien liiketoimintamahdollisuuksien luomiseen, kasvun ja kehityksen tukemiseen tai liiketoiminnan kehittämiseen.

Onpa joskus meinaan käynyt niinkin, että joku on tilannut meiltä pienen jutun, mutta sen sijaan käynnistänytkin kanssamme ison rekrytointi- ja koulutuskokonaisuuden, koska se oli kokonaisuudessaan vain järkevämpää.

Meille on tärkeintä, että sinä menestyt.

Henkilöstöratkaisut

Olemme sitä mieltä, että  osaava ja motivoitunut henkilöstö on yrityksen menestystekijä. Me autamme sinua ja yritystäsi juurikin tässä!

Meille henkilöstöratkaisut ovat paljon muutakin kuin rekrytointia ja henkilöstön koulutuspäiviä. Kauttamme saat yhdeltä luukulta monta ratkaisua: osaamisen tunnistaminen, näkyväksi tekeminen ja kehittäminen sekä rekrytointiratkaisut, kuten henkilöstövuokraus ja suorarekrytointi. 

Ratkaisut juuri sinulle

Tarjoamme monenlaisia ratkaisuja myös sinulle, joka haluat kehittää itseäsi ja edetä urallasi. Meiltä löydät laajan kattauksen erilaisia ratkaisuja itsesi kehittämiseen osaamisen tunnistaminen, itsetuntemus ja itsensä kehittäminen, valmennukset ja ohjaukset, täydennys- ja korttikoulutukset sekä oppisopimukset. Samalta luukulta saat apua työnhakuun ja urallasi etenemiseen: uraohjaus ja -sparraus, mentorointi, työnhakutaitojen kehittäminen esim. CV-pajassa, rekrytointiratkaisut kuten suorarekrytoinnit yrityksiin, henkilöstövuokraus… Hyvin kokonaisvaltaista kehittämistä juuri sinun tarpeisiisi. Meille on tärkeintä että sinä menestyt!

Faktia on yhteiskunnallinen yritys

Olemme vastuullinen yritys ja näemme, että yksi päätehtävistämme on turvata toiminta-alueemme, eli Forssan seudun, elinkeinoelämän osaavan työvoiman saanti. Olemme siis aktiivisesti mukana kehittämässä seudun elinkeinoelämää omalla osaamisellamme.

Olemme ylpeästi yhteiskunnan puolella ja siksi onkin mahtavaa päästä kertomaan, että meille on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkki. Se voidaan myöntää yrityksille, joiden ensisijainen tavoite on ratkaista yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia ja ne käyttävät suurimman osan voitostaan tähän. Sen myöntämisen kriteerejä ovat myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen sekä toiminnan avoimuus.

Olemme tästä erityisen iloisia, sillä me teemme työtämme sydämellä yhteisömme ja ympäristömme hyväksi, ja on hienoa että se näkyy. Asiakkaan menestyminen on meillä etusijalla, ei voiton tavoittelu.

Kaikki mitä me teemme tehdään ihminen edellä.

Jobpari + Faktia = kokonaisvaltaiset ratkaisut

Henkilöstö- ja rekrytointipalveluita tarjoava Jobpari on nyt osa Faktiaa. Nykyisin meiltä siis saa koulutusratkaisujen ja kehittämisprojektien lisäksi apua rekrytointiin ja työllistymiseen: autamme työnhakijoita työllistymisen haasteissa ja toimimme yrityksen tukena rekrytoinneissa. Fuusion myötä toimintamme on ketterämpää ja ratkaisupakettimme on merkittävästi aiempaa laajempi: kun yhdistämme Faktian kehittämis- ja kouluttamisosaamisen sekä Jobparin rekrytointi- ja henkilöstöhallintokokemuksen, meidän on mahdollista tarjota sinulle entistäkin kokonaisvaltaisempia menestyksen ratkaisuja aina kehittämistarpeiden tunnistamisista nappirekrytointeihin.

Pystymme siis yhdessä tarjoamaan paljon enemmän kuin vain koulutusta tai rekrytointipalveluita. Kun yhteistyöhön otetaan mukaan konserniimme kuuluva Forssan ammatti-instituutti, voisi sanoa, että ratkaisupakettimme on aika mahtava: yhteistyön ansiosta pystymme tarjoamaan yhä monipuolisempia ratkaisuja sinulle, kehitit sitten yrityksesi toimintaa tai itseäsi ja uranäkymiäsi.

Kumppaneidemme suusta

“Faktia on DA-Groupin paikallinen luottokumppani, jonka kanssa on helppoa toteuttaa koulutuksia erinomaisella menestyksellä.”

Saila Tapio, Chief Manufacturing Officer
DA-Group 

”Faktian kanssa toteutettujen työyhteisövalmennusten tavoitteena on ollut kehittää vastuullista toimintaa, edistää hyvää ilmapiiriä arjessa ja edistää avointa vuorovaikutusta. Valmennuksista olemme saaneet konkreettisia eväitä toiminnan kehittämiseen. Verkkovalmennusten vuorovaikutteisuus ja aktiivinen osallistuvuus yllättivät positiivisesti”

Kirsi Nurmela, Head of Wellbeing
Murata Electronics Oy

Nämä kumppanit luottavat meihin

se on Faktia.

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Neuvonta p. 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto p. 03 245 7392
koulutussihteeri@lhkk.fi 
ma-to klo 9-15

Hakijapalvelut p. 03 245 7393
hakijapalvelut@lhkk.fi

Tietosuoja