Valitse sivu

FORSSAN AMMATTI-INSTITUUTTI | FAKTIA OY

LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Ajoneuvonosturinkuljettajan ammattitutkinto

Ajoneuvonosturinkuljettajan ammattitutkinto antaa sinulle oikeuden ajoneuvonosturilla työskentelyyn. Tutkinnolla osoitat, että hallitset ajoneuvonosturin turvallisen käytön. Koulutuksessa otat haltuun paitsi nostotapahtuman, myös nosturin rakenteen, huollon ja korjauksen.

Ajoneuvonosturinkuljettajan ammattitutkinto on näyttötutkinto, jossa osaaminen osoitetaan käytännön työtehtävissä omalla työpaikalla.

Ajoneuvonosturinkuljettajan ammattitutkinnon perusteet

Lisätietoja

Opettaja Markku Hanhirova

AloituspäiväKoulutusHaku päättyy
+ Ajoneuvonosturinkuljettajan ammattitutkinnon osatutkinto, perusosaaminen
Haku päätty: 09.03.2018
09.03.2018
20.04.2018 + Kuormausnosturin käyttö asennustyössä
Aloituspäivä: 20.04.2018
Haku päätty: 02.04.2018
02.04.2018
18.05.2018 + Kuormausnosturin käyttö asennustyössä
Aloituspäivä: 18.05.2018
Haku päätty: 07.05.2018
07.05.2018

Ammattitutkinnot

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

FORSSAN AMMATTI-INSTITUUTTI | FAKTIA OY LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Facebook Instagram Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, Toimitilahuollon osaamisala Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon (toimitilahuoltaja/...

Kehitysvamma-alan ammattitutkinto

Kehitysvamma-alan ammattitutkinnolla osoitat laaja-alaisen osaamisesi työskennellä kehitysvammaisten parissa. Tutkinto soveltuu esimerkiksi kehitysvammaisten asumisyksikössä, työ- tai päivätoimintakeskuksessa, päivähoidon tai koulun erityisryhmässä tai henkilökohtaisena avustajana työskenteleville osaamisen syventämiseen.

Kondiittorin ammattitutkinto

Kondiittorin ammattitutkinto soveltuu jatkokoulutukseksi leipomoalalla työskenteleville, joilla on hankittuna aikaisempaa osaamista konditoria-alalta joko koulutuksen tai työkokemuksen kautta.

Lasten ja nuorten erityisohjaajan ammattitutkinto

Lasten ja nuorten erityisohjaajan ammattitutkinnon suorittaneena pystyt toimimaan vaativissa kasvatus-, ohjaus- ja organisointitehtävissä erilaisissa lapsi- ja nuorisotyön toimintaympäristöissä.

Leipurin ammattitutkinto

Leipurin ammattitutkinto syventää osaamistasi tehdä ruoka- ja kahvileipätaikinoita sekä muotoilla, kohottaa ja paistaa niistä valmiita tuotteita. Tutkinnon suorittaneet voivat työskennellä leipomossa esimerkiksi taikinantekijänä, ylöslyöjänä, paistajana, pakkaajana tai lähettämötyöntekijänä.

Levytekniikan ammattitutkinto

Levytekniikan ammattitutkinto pätevöittää työskentelemään konepajoilla, telakoilla ja rakennustyömailla asennukseen, hitsaukseen, levytöihin, huoltoon ja kunnossapitoon liittyvissä tehtävissä.

Lihanjalostajan ammattitutkinto

Lihanjalostajan ammattitutkinto soveltuu sinulle, jos toimit pienimuotoisessa liha-alan yrityksessä tai yrittäjänä ja tarvitset työssäsi moniosaamista lihanjalostuksen eri vaiheista.

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Lähiesimiestyön ammattitutkinto soveltuu uusille työnjohtajille ja kympeille sekä esimerkiksi tiimin, osaston, palveluyksikön tai työryhmän vetäjille esimiesaseman haltuunottoon.

Myynnin ammattitutkinto

Myynnin ammattitutkinto pätevöittää sinut vastuullisiin myyntitehtäviin, joissa vastaat esimerkiksi tuoteryhmästä, palvelukokonaisuudesta, nimetyistä asiakkaista tai asiakkuuksista.

Perhepäivähoitajan ammattitutkinto

Perhepäivähoitajan ammattitutkinto soveltuu pätevöitymiskoulutukseksi lapsia joko omassa kodissa tai ryhmäperhepäiväkodissa hoitaville. Tutkinto antaa osaamista lasten hoitamiseen, kasvattamiseen ja opettamiseen sekä lasten fyysisestä ja emotionaalisesta turvallisuudesta huolehtimiseen.

Sihteerin ammattitutkinto

Sihteerin ammattitutkinto soveltuu pätevöitymiskoulutukseksi uransa alkuvaiheessa oleville sihteereille ja assistenteille. Voit erikoistua valintasi mukaan taloushallinnon, toimiston, myynti- ja markkinointipalvelujen, viestintäpalvelujen, henkilöstöpalvelujen tai terveydenhuollon sihteeriksi.

Suurtalouskokin ammattitutkinto

Suurtalouskokin ammattitutkinnolla osoitat, että pystyt valmistamaan suuria ateriamääriä kerralla taloudellisesti, hygieenisesti ja erilaiset ruokavaliot huomioiden.

Taloushallinnon ammattitutkinto

Taloushallinnon ammattitutkinto soveltuu taloushallinnon tehtävissä työskenteleville tai niihin siirtyneille. Tutkinnossa voit valita työtehtäviesi mukaisesti joko kirjanpitäjän, talousassistentin tai palkanlaskijan osaamisalan.

Tarjoilijan ammattitutkinto

Tarjoilijan ammattitutkinto soveltuu jatkokoulutukseksi alan perustutkinnon suorittaneille tai pätevöitymiskoulutukseksi tarjoilijan tehtävissä esimerkiksi á la carte ravintolassa, henkilöstöravintolassa, liikenneasemalla, lounasravintolassa, kahvilassa tai baariissa työskenteleville.

Yrittäjän ammattitutkinto

FORSSAN AMMATTI-INSTITUUTTI | FAKTIA OY LOUNAIS-HÄMEEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Facebook Instagram Yrittäjän ammattitutkinto Yrittäjän ammattitutkinto on tarkoitettu henkilölle, joka on toiminut yrittäjänä tai suunnittelee aloittavansa yritystoiminnan. Tutkinto...

Forssan ammatti-instituutti &
Faktia Oy
Postiosoite:  PL 12, 30101 Forssa
Käyntiosoite: Saksankatu 27

sähköposti: kirjaamo@lhkk.fi

Keskus 040 7130 555
avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14

Opintotoimisto
avoinna ma-to klo 9-15 ja pe 9-14